reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Może i od kurczaków...hihi...bo raczej nie przybiera w jajniku koloru żółtego...ciężko to mi sobie wyobrazić...:-D
Jestem 3dpo a już szukam info o ewentualnych objawach implantacji...a obiecałam sobie, że nie będę w ogóle o tym myslała...
Po prostu sie nie da...

Witam Was kochane:-)
U mnie zawitała @:dry: Ale jk nie ma fasolki to chociaż dobrze żę sie nie spóźniła:tak: Jakoś spokojnie do tego podeszłam, co mnie nawet dziwi:zawstydzona/y: Myślałam że będę bardziej rozczarowana
Pewnie jak będę już na "wspomagaczach to nakręcanie się sięgnie zenitu:-D:tak:
Kochane bardzo mocno sciskam za Was wszystkie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zaczynam nowy cykl i mam nowe nadzieje;)

iza.malami szkoda że wrednota za zakrętem ---chociaż masz rację szybciej do IUI a tam może cię czekać powodzenie nawet za pierwszym razem jak u nanusi&&&
powiem ci ze ja to w tym miesiacu to nie moge sie jej doczekac, a juz sobie wyobrażam co to bedzie za miesiąc:szok: szok. I mam wielka nadzieję ze bede na tyle silna i nie bede mysleć i w razie "W" bede umiała pogodzic sie z porażką.....trzymajcie za mnie kciukasy:sorry2: wasze wsparcie jest niezastąpione :)

Suzi kochana tule....ja czekam do jutra:) @ zawita na 100% wiem to he he , ale lekarz chciał byc madrzejszy....swoja drogą czy to nie jest dziwne ze mam tak długa fl???

Ostatnia edycja:
Może i od kurczaków...hihi...bo raczej nie przybiera w jajniku koloru żółtego...ciężko to mi sobie wyobrazić...:-D
Jestem 3dpo a już szukam info o ewentualnych objawach implantacji...a obiecałam sobie, że nie będę w ogóle o tym myslała...
Po prostu sie nie da...
oj tak ciezko jest nie myslec...oj my babki mamy przechlapane...ja teraz staram sie myslec o czyms innym a nie o tym co sie dzieje..nawet nie pamietam kiedy miałam ostatnią @ hehe musze zobaczyc w kalendarzu :-D teraz chce zaczac cwiczyc zeby schudnac wiec zajme głowe

Witam Was kochane:-)
U mnie zawitała @:dry: Ale jk nie ma fasolki to chociaż dobrze żę sie nie spóźniła:tak: Jakoś spokojnie do tego podeszłam, co mnie nawet dziwi:zawstydzona/y: Myślałam że będę bardziej rozczarowana
Pewnie jak będę już na "wspomagaczach to nakręcanie się sięgnie zenitu:-D:tak:
Kochane bardzo mocno sciskam za WasQUOTE]
o kurcze szkoda ze @ przylazla...a co masz brac za wspomagacze?

powiem ci ze ja to w tym miesiacu to nie moge sie jej doczekac, a juz sobie wyobrażam co to bedzie za miesiąc:szok: szok. I mam wielka nadzieję ze bede na tyle silna i nie bede mysleć i w razie "W" bede umiała pogodzic sie z porażką.....trzymajcie za mnie kciukasy:sorry2: wasze wsparcie jest niezastąpione :)

trzymamy trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam bebeczki
Ja chyba jednak 17 d.c. czuje jak mnie coś ćmi w jajniku (właściwie to w obuch). Czyli dla tych co maja nieregularne cykle mówię że w 18 d.c. można tez dostać @, jestem tego żywym przykładem. Dziewczyny przed staraniami miałam tak 30-50 dniowe cykle, po nafaszerowaniu się tabletkami 18-30 dniowe. Czyli mam bardzo ciekawą rozbieżność 18-50 :szok:. Myślę że to na tle nerwowym. Kilka lat temu jak byłam u gin powiedział że stres powoduje u mnie te wahania.
A i witam w naszym gronie nowego staraczka, mam nadzieje że przebywanie w naszym towarzystwie pomoże Ci w oczekiwaniu na dzidzie ;-)

Witam z rana
Powiedzcie mi czy test owulacyjny moze wychodzic pozyt. przez pare dni zanim dojdzie lub nie do owolucji.
Bo ja dzis czwarty dzien robie test codziennie o tej samej godzinie i jest pozytywny od czterech dni dodam ze to moj 10dc.
Dzis mam usg wiec wszystko bedzie jasne.

reklama
Witam z rana
Powiedzcie mi czy test owulacyjny moze wychodzic pozyt. przez pare dni zanim dojdzie lub nie do owolucji.
Bo ja dzis czwarty dzien robie test codziennie o tej samej godzinie i jest pozytywny od czterech dni dodam ze to moj 10dc.
Dzis mam usg wiec wszystko bedzie jasne.
ja właściwie testu owulacyjnego nigdy nie robiłam ale słyszałam że jak się jest w ciąży to test owu zawsze będzie pozytywny :-)

Do góry