reklama
Może i od kurczaków...hihi...bo raczej nie przybiera w jajniku koloru żółtego...ciężko to mi sobie wyobrazić...
Jestem 3dpo a już szukam info o ewentualnych objawach implantacji...a obiecałam sobie, że nie będę w ogóle o tym myslała...
Po prostu sie nie da...

Jestem 3dpo a już szukam info o ewentualnych objawach implantacji...a obiecałam sobie, że nie będę w ogóle o tym myslała...
Po prostu sie nie da...
suzi1
Kocham Cię synuś
Witam Was kochane:-)
U mnie zawitała @
Ale jk nie ma fasolki to chociaż dobrze żę sie nie spóźniła
Jakoś spokojnie do tego podeszłam, co mnie nawet dziwi
Myślałam że będę bardziej rozczarowana
Pewnie jak będę już na "wspomagaczach to nakręcanie się sięgnie zenitu

Kochane bardzo mocno sciskam za Was wszystkie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zaczynam nowy cykl i mam nowe nadzieje
U mnie zawitała @

Kochane bardzo mocno sciskam za Was wszystkie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zaczynam nowy cykl i mam nowe nadzieje
iza.malami
Fanka BB :)
powiem ci ze ja to w tym miesiacu to nie moge sie jej doczekac, a juz sobie wyobrażam co to bedzie za miesiąciza.malami szkoda że wrednota za zakrętem ---chociaż masz rację szybciej do IUI a tam może cię czekać powodzenie nawet za pierwszym razem jak u nanusi&&&

Suzi kochana tule....ja czekam do jutra
Ostatnia edycja:
oj tak ciezko jest nie myslec...oj my babki mamy przechlapane...ja teraz staram sie myslec o czyms innym a nie o tym co sie dzieje..nawet nie pamietam kiedy miałam ostatnią @ hehe musze zobaczyc w kalendarzuMoże i od kurczaków...hihi...bo raczej nie przybiera w jajniku koloru żółtego...ciężko to mi sobie wyobrazić...
Po prostu sie nie da...

Witam Was kochane:-)
U mnie zawitała @Ale jk nie ma fasolki to chociaż dobrze żę sie nie spóźniła
Jakoś spokojnie do tego podeszłam, co mnie nawet dziwi
Myślałam że będę bardziej rozczarowana
Kochane bardzo mocno sciskam za WasQUOTE]
o kurcze szkoda ze @ przylazla...a co masz brac za wspomagacze?
powiem ci ze ja to w tym miesiacu to nie moge sie jej doczekac, a juz sobie wyobrażam co to bedzie za miesiącszok. I mam wielka nadzieję ze bede na tyle silna i nie bede mysleć i w razie "W" bede umiała pogodzic sie z porażką.....trzymajcie za mnie kciukasy
wasze wsparcie jest niezastąpione
![]()
trzymamy trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&
clodi
Witam bebeczki
Ja chyba jednak 17 d.c. czuje jak mnie coś ćmi w jajniku (właściwie to w obuch). Czyli dla tych co maja nieregularne cykle mówię że w 18 d.c. można tez dostać @, jestem tego żywym przykładem. Dziewczyny przed staraniami miałam tak 30-50 dniowe cykle, po nafaszerowaniu się tabletkami 18-30 dniowe. Czyli mam bardzo ciekawą rozbieżność 18-50
. Myślę że to na tle nerwowym. Kilka lat temu jak byłam u gin powiedział że stres powoduje u mnie te wahania.
A i witam w naszym gronie nowego staraczka, mam nadzieje że przebywanie w naszym towarzystwie pomoże Ci w oczekiwaniu na dzidzie ;-)
Ja chyba jednak 17 d.c. czuje jak mnie coś ćmi w jajniku (właściwie to w obuch). Czyli dla tych co maja nieregularne cykle mówię że w 18 d.c. można tez dostać @, jestem tego żywym przykładem. Dziewczyny przed staraniami miałam tak 30-50 dniowe cykle, po nafaszerowaniu się tabletkami 18-30 dniowe. Czyli mam bardzo ciekawą rozbieżność 18-50

A i witam w naszym gronie nowego staraczka, mam nadzieje że przebywanie w naszym towarzystwie pomoże Ci w oczekiwaniu na dzidzie ;-)
Witam z rana
Powiedzcie mi czy test owulacyjny moze wychodzic pozyt. przez pare dni zanim dojdzie lub nie do owolucji.
Bo ja dzis czwarty dzien robie test codziennie o tej samej godzinie i jest pozytywny od czterech dni dodam ze to moj 10dc.
Dzis mam usg wiec wszystko bedzie jasne.
Powiedzcie mi czy test owulacyjny moze wychodzic pozyt. przez pare dni zanim dojdzie lub nie do owolucji.
Bo ja dzis czwarty dzien robie test codziennie o tej samej godzinie i jest pozytywny od czterech dni dodam ze to moj 10dc.
reklama
clodi
ja właściwie testu owulacyjnego nigdy nie robiłam ale słyszałam że jak się jest w ciąży to test owu zawsze będzie pozytywny :-)Witam z rana
Podziel się: