reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
powiem ci ze ja to w tym miesiacu to nie moge sie jej doczekac, a juz sobie wyobrażam co to bedzie za miesiąc:szok: szok. I mam wielka nadzieję ze bede na tyle silna i nie bede mysleć i w razie "W" bede umiała pogodzic sie z porażką.....trzymajcie za mnie kciukasy:sorry2: wasze wsparcie jest niezastąpione :)

Suzi kochana tule....ja czekam do jutra:) @ zawita na 100% wiem to he he , ale lekarz chciał byc madrzejszy....swoja drogą czy to nie jest dziwne ze mam tak długa fl???
Ja tam dalej za Ciebie trzymam &&&&&&:tak:

oj tak ciezko jest nie myslec...oj my babki mamy przechlapane...ja teraz staram sie myslec o czyms innym a nie o tym co sie dzieje..nawet nie pamietam kiedy miałam ostatnią @ hehe musze zobaczyc w kalendarzu :-D teraz chce zaczac cwiczyc zeby schudnac wiec zajme głowe

o kurcze szkoda ze @ przylazla...a co masz brac za wspomagacze?
Ja też właśnie chcę zacząć ćwiaczyć:tak:
Pewnie dostane clo i ten encorton- dokładnie nie wiem bo jeszcze o tym nie rozmawialiśmy. W marcu mam wizytę to dowiem się wszystkiego:tak:

reklama
czyli owulacja bedzie za jakies48-72 godz z tego co wiem :-) chyba ze za kazdym razem wychodzila Ci taka ciemna??

suzi tule i trzymam kciuki za nastepny cykl ze wspomagaczem.. &&&&&&&
iza jak tempka spadla to malpy juz nic nie powstrzyma...:no:
clodi a bierzesz cos na prolaktyne??? Dziwne te cykle u ciebie. I mimo lekow ktore bierzesz, nie uregulowaly ci sie??:shocked2:
beatka test owulacyjny pokazuje okres przed owulacja wiec kilka dni jest pozytywny ale kreski nie sa tak samo silne w kazdym dniu z tego co wiem, aczkolwiek ja robilam tylko taki co pokazuje usmiechnieta buzie, badz kolko. Jak masz silne krechy to bzykaj sie i bzykaj bez opamietania!!:tak:

bzykamy sie jak kroliczki :-)
ta kreska testowa z dnia na dzien coraz bardziej jest ciemna
aha a tempka caly czas niska 36.5 codziennie taka sama i mam uczucie jak na okres

Ostatnia edycja:
amalfi teraz mam przerwę i nic nie biorę, ale jak brałam dupka przez pół roku to miałam regularnie czyli po odstawieniu dupa po 2 dniach przychodziła @ :happy2:

Pojechalam do szkoly i zadne dziecko nie przyszlo do nas na zajecie. Chyba nas nie lubia...:dry:
Witam Was kochane:-)
U mnie zawitała @:dry: Ale jk nie ma fasolki to chociaż dobrze żę sie nie spóźniła:tak: Jakoś spokojnie do tego podeszłam, co mnie nawet dziwi:zawstydzona/y: Myślałam że będę bardziej rozczarowana
Pewnie jak będę już na "wspomagaczach to nakręcanie się sięgnie zenitu:-D:tak:
Kochane bardzo mocno sciskam za Was wszystkie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zaczynam nowy cykl i mam nowe nadzieje;)
Przykro mi... :-(
Ale dobrze, ze sie nie poddajesz.:tak:

Suzi kochana tule....ja czekam do jutra:) @ zawita na 100% wiem to he he , ale lekarz chciał byc madrzejszy....swoja drogą czy to nie jest dziwne ze mam tak długa fl???
Czyli ile dni?
oj tak ciezko jest nie myslec...oj my babki mamy przechlapane...ja teraz staram sie myslec o czyms innym a nie o tym co sie dzieje..nawet nie pamietam kiedy miałam ostatnią @ hehe musze zobaczyc w kalendarzu :-D teraz chce zaczac cwiczyc zeby schudnac wiec zajme głowe
Ja sobie wczoraj kupilam hula hop:-)

ja właściwie testu owulacyjnego nigdy nie robiłam ale słyszałam że jak się jest w ciąży to test owu zawsze będzie pozytywny :-)
Tak - ale to przed terminem @, a nie w okolicy owulacji:tak:

no w/g mnie to 17 o ile jutro dostanę @, bo tempka juz spadła wiec małpiszon mógłby sie juz pojawić:wściekła/y: a jak nie to nie wiem... mój lekarz stanowczo stwierdził ze skoro w 13 dniu miałam owulke to cykl na pewno bedzie trwał 27 dni a ja znam siebie i swój organizm i WIEM ze @ bedzie juro i koniec...

reklama
Kochane powiedzcie mi jak liczycie cykle? Tzn wczoraj miałam 29dc czyli dziś jest 30dc . i to jest pierwszy kolejnego "nowego " cyklu. Czyli ten cykl ile trwał 29 czy 30 dni:confused:

Do góry