madzilka
Fanka BB :)
Witam Was!
Parę razy odezwałam się na innym wątku, ale to chyba tu powinnam trafić najpierw
choć widzę tu znajomy nick- hej amalfi
Tak po krótce o sobie: na początku października 2010 miałam samoistne poronienie, od tego czasu trochę badań i slabe wyniki -> za wysoka prolaktyna (nie wiem jak mi sie udało zajść mimo tego), niedoczynność tarczycy, za niski progesteron. Od 3 miesięcy biorę dostinex, euthyrox, luteine (od 16 do 25 dc), oczywiście kwas foliowy z witaminami (femibion). Cykle po poronieniu mam średnio 27 dniowe ( jeden był krótszy gdy właćzyłam luteinę).Nie mierzę temp. ale obserwuję śluz i właśnie chciałam sie Was poradzić, bo widzę, że dużo u Was ekspertek. Dziś mam 13 dc, od wczoraj odczuwam lewy jajnik, ale to 9 dc miałam potop z pięknym śluzem (w bardzo dużej ilości, rozciągliwy, przezroczysty, no ideał wręcz
) a od 10 dnia już śluzu prawie w ogóle, a dziś jest już biały i mazisty, zero rozciągliwości-za to szyjka wysoko i miękka. Czy na podstawie tego śluzu mogę stwierdzić, że już po owulce? no a jeśli tak, to czemu teraz czuje ten jajnik? Temp. nie mierzę, bo wstaję o różnych porach, więc trochę bez sensu. Będę wdzięczna za odpowiedzi. pozdrawiam Was gorąco
Parę razy odezwałam się na innym wątku, ale to chyba tu powinnam trafić najpierw