reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
no teoretycznie masz racje tylko,jak np miesiaczka jest slaba,to plamienie zaliczamy do krwawienia czy nie?:-/juz wariuje mowie wam.a jeszcze moj gin na ostatniej wizycie do mnie mowi,"moze panie wogole nie bedzie mosiala CLO brac;-)".....no poprostu zwariowac idzie:-)

reklama
kochana ja na twoim miejscu bym jeszcze poczekała na @ bop to jest plamienie raczej...ja brałam clo od 3-7dc..pierwsze dwa dni były dziwne, bo dziwnie sie czułam, bolała głowa, mdliło ale potem juz było oki...dzisiaj jest 12 dc i jade na podgladanko i ustalimy etrmin kolejnego iui...mysle ze wt-sr juz bedzie

asiiek a ile dokladnie tabletek bralas?4 czy 5?napisz koniecznie jak usg wyszlo:-)czy cos tam uroslo:-Dno ok to poczekam jeszcze,w sumie to powinna przyjsc 4-5 dopiero.ale to pierwszy miesiac w ktorym czekam z niecierpliwoscia na@:-Dzebym mogla zaczac brac CLO;-)i po moze sie wkoncu uda!!!:happy2:

bolą Was piersi po dupku? bo od kiedy go biore czyli juz 3cykl to mnie bola piersi jak nigdy. I ogolnie po tych wspomagaczach non stop mnie podbrzusze kluje i przez to gorzej jest mi stwierdzic kiedy mam owu. Dzisiaj 20dc, a owu mialam 9-10dc. Tez tak macie? Ooo..!! i jeszcze mnie muli...;/

bolą Was piersi po dupku? bo od kiedy go biore czyli juz 3cykl to mnie bola piersi jak nigdy. I ogolnie po tych wspomagaczach non stop mnie podbrzusze kluje i przez to gorzej jest mi stwierdzic kiedy mam owu. Dzisiaj 20dc, a owu mialam 9-10dc. Tez tak macie? Ooo..!! i jeszcze mnie muli...;/
Ja biore dupka pierwszy cykl (3 tab dziennie). I nie mam zadnych objawow - cycki nie bola. Tylko przez 2 pierwsze dni podbrzusze pobolewalo jak przed sama @. Teraz raczej cisza.

Pok Asiiek
dzieki za odpowiedz:*
Moja mama wiem ze tak czasem bierze tabletki i potem recepte donosi.
W zasadzie pomyslalam o tym, ale boje sie ze lekarz moze mi np juz nie przepisac dupka bo juz np uzna ze jest niepotrzebny.
no ale z drugiej strony moge Mu wtedy powiedziec jaka bnyla sytuacja i ze potrzebuje ta recepte, prawda??
Chyba jednak tak zrobie jak POK mowisz. Niby to jedna tabletka poranna mniej ale z drugiej strony dla mnie nerwy...

Dzieki jeszcze raz:*

Hejka! Ja brałam clo przez 5 dni po 1 tabl. Wczoraj byłam na wizycie i moja reakcja po clo jest super jak to gin ujeła. Mam duzo pecherzyków w tym 3 dominujace (21,20,19) niestety przy takich wynikach meza ( fragmentacja DNA 20%) nie ma sensu robic iui bo szanse na ciaze sa prawie równe zeru..wiec zrezygnowalismy z iui...dostałam 2 zastrzyki na pekniecie pecholków co by mi sie torbiel nie zrobiła i zaczynamy przygotowania do ivf...

ASIIEK- czyli wiadomo,ze jak bedziesz stymulowana do in vitro to wyprodukujesz duzo jajeczek skoro i 1 cyklu z Clo tak ładnie zareagowałaś...
a ja spróbowałabym sie poprzytulac z mężem i nie puścić takich ładnych pęcholków walkowerem:)) wiem,ze armia słaba ,ale mimo wszystko..
trzymam za Ciebie Asiiek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby in vitro sie powiodło i żebyś juz niedługo zobaczyła serduszko na usg!!

reklama
mama05 a co z Tobą, w suwaczku napisane "a home test may work today" i jak? Bo ja cały czas te kciuki trzymam!

Do góry