reklama
amalfi
Fanka BB :)
Asiiek to jak to DNA twojego meza marne, ja sie na tym nie znam jeszcze, to na to nic nie daja??? Zeby bylo lepsze???? Bo my jutro badamy armie (mam nadzieje) I jak bedzie cos nie tak z jego zolnierzami, to jak sie to leczy???????
A ja lece dzis do domu jupiii!!!
widzisz moj morfologie miał dobrą tylko troche mniej plemników ale to nie jest az tak duzym problemem, dopiero to specjalistyczne badanie wykazało, ze cos jest nie tak...niestety tego nie poprawia leki...ogolnie jak jest zła morfologia to bierze sie rózne witaminki i suplementy diety naogół pomagaja...Asiiek to jak to DNA twojego meza marne, ja sie na tym nie znam jeszcze, to na to nic nie daja??? Zeby bylo lepsze???? Bo my jutro badamy armie (mam nadzieje) I jak bedzie cos nie tak z jego zolnierzami, to jak sie to leczy???????
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mama05 a co z Tobą, w suwaczku napisane "a home test may work today" i jak? Bo ja cały czas te kciuki trzymam!
mama ja tutaj czekam a ty nic nie piszesz
MADZILKA ,BEATKA- kochane nic nie piszę bo lipaaaaaaaaaaaa
miałam nie robić dziś tylko w czwartek test ,ale oczywiście zrobiłam dzis i I tłusta krecha..
tak wiec nic z tego-termin @ mam na czwartek wiec gdybym była to test pokazałby choc cień cienie a tu NIC... I krecha..
ale dziękuje ,ze jesteście ze mną....
czuje sie jak zbity pies.....13 miesiąc starań za mną...
wiesz to zalezy z morfologii juz duzo wyjdzie jesli cos jest na rzeczy...ale nie zaszkodzi sie przebadac dokładnie:-)To ja moze zrobie rozszerzone badanie bo my mamy zrobic morfologie chyba tylko a skoro mowisz ze to nic nie daje
oj mama tule mocnoooo :-)
amalfi
Fanka BB :)
Juz spakowana jestem bo bym zobaczyla co na tej kartce mam wypisane, ale z tego co widzialam to tylko morfologie. A le mowisz ze wyszla ok Twojego morfologia to jak doszliscie do tego ze trzeba DNA zrobic?????? Bo wiesz mam niepowtarzalna okazje zeby zrobic wszystkie badania jak teraz bede w polsce, bo tu tj masakrycznie drogo poza tym musze do dublina jechac na takie badania a tj 4godz drogi w jedna strone
reklama
Podziel się: