reklama
WIKULA- a u mnie oczekiwanie na @ bo działan nie było-odpoczynek-kolo 30 marca bedzie @ a potem działania-plan jest żeby kupic testy owu
teraz wcinam kaws omega 3 bo ponoć dobry na endo...i tyle u mnie)
dzieci zdrowe-śmigają do przedszkola,od września Zuzia idzie do 1-szej klasy wiec rewolucja bedzie)
czekam na wiosnę ,zeby pielić w ogrodzie i nakupić znowu różmąż bedzie przeszczęśliwy
)))))))))) już teraz mówi ,ze musi na allegro zamówic maczete bo jak krzewy porosną to do domu nie wejdzie
)
a Ty kiedy testowanko???
Powiem Ci, że mi etsty bardzo pomagają i zawsze mi wychodzą, a robię je rano przed południem
Ja tez chcę córeczkę Zuzię
Maja - koniecznie się odezwij wieczorkiem!
Juz jestem po:-)Maćku daj znać po wizycie jak tam??!!! Ciekawa jestem keidy będzie IUI////
Wczoraj na wizycie okazalo sie, ze pecherzyki sa gotowe do pekniecia! Wiec szybko zastrzyk i nawet do domu nie wrocilam, tylko nocowalam w P-niu. Dzis IUI o 12.00.

mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAĆKU- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie IUI !! to sie porobiło
) super,ze od razu miałaś-pieknie Ci pechole rosną 
WIKULA- w takim razie &&&&&&&&&& za Zuzie
) ja wiedziałam od dziecka ze jak bede miała córke to dam Jej na imię Zuzia
)
WIKULA- w takim razie &&&&&&&&&& za Zuzie
Gin tez sie zdziwil, ze tak to szybko poszlo, bo myslal o poniedzialku. Nie wiem, czy ma to jakies znaczenie, ale w tym cyklu zamiast robic zastrzyki domiesniowo w tylek robilam sobie w brzuch. Moze dlatego... Ale nie powiedzialam o tym lekarzowi, bo sie balam, ze dostane OPR ;-)MAĆKU- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie IUI !! to sie porobiło) super,ze od razu miałaś-pieknie Ci pechole rosną
![]()
mama05
Dwa:-)
Tym razem pojde na bete chyba juz 11dpo - akurat przypada wt, gdy robia to badanie. Nastepna okazja bylaby dopiero 14dpo, a nie chce znowu tak przeciagac cyklu...
mama05
MACKU dwa to git!! bedzie dobrze! i z betą tez bym tak zrobiła
palu_nr1
Fanka BB :)
no to super Macku
)
jednak dzis zrobilam test owu i blada kreseczka czyli jeszcze nie pora. dzis 10dc w poprzednim miesiacu mialam juz wtedy owu ale to chyba przez to, ze bylam chora, a teraz moze 14dc bedzie...hmm... qrcze boje sie, ze jak przestalam brac bromka i przenioslam sie na castagnus to znow mi sie wszystko popieprzy. Nie moge sie doczekac wizyty poniedzialkowej, zeby zobaczyc czy cos rosnie czy nie...a tak ogolnie seksimy sie co drugi dzien i pozycja na pieska podobno najlepsza.. hehe
jednak dzis zrobilam test owu i blada kreseczka czyli jeszcze nie pora. dzis 10dc w poprzednim miesiacu mialam juz wtedy owu ale to chyba przez to, ze bylam chora, a teraz moze 14dc bedzie...hmm... qrcze boje sie, ze jak przestalam brac bromka i przenioslam sie na castagnus to znow mi sie wszystko popieprzy. Nie moge sie doczekac wizyty poniedzialkowej, zeby zobaczyc czy cos rosnie czy nie...a tak ogolnie seksimy sie co drugi dzien i pozycja na pieska podobno najlepsza.. hehe
reklama
Podziel się: