Ponad 2 lata...Maćku ile się staracie z mężem ?? Trzymam&&&&&&&&&&& za celny strzałPoprawiajcie
![]()
Ja akurat dopoki biore lutke to @ nie dostane, ale czasami dziwczyny dostaja jeszcze w czasie brania.i teraz mam trzy pytania
czy któraś z was tak reagowała na luteinę że już w takcie jej brania dostawałyście @ (wspomnę ze moje cylke przed tymi wszystkimi problemami maiły 30 dni)
a drugie pytanie czy któraś miła podobny problem z prolaktyną i udało jej się zajść dość szybko po zastosowaniu bromergonu....
a trzecie czy skutki uboczne bromergonu ustępują po jakimś czasie czy jak się już pojawiły to będą trwać bo ja się czuje po nim fatalnie jakby mnie czołg przejechał....
Ja mialam problem juz z prl bez obciazenia, ktora to blokowala mi pekanie pecherzykow. Dostalam dosc duza dawke bromka i prl szybko spadla, ale jej skutki odczuwalne byly w organizmie jeszcze kilka miesiecy... Lykam go od XII.2009 i w ciaze jeszcze nie zaszlam, ale powod jest pewnie inny... A skutki uboczne powinny z czasem ustapic