no to jestem....
bałam się jak cholerka facet się pyta czemu sie tak trzesę no to ja że pierwszy raz u mężczyzny a on to z kobietą się starasz o to dziecko?to może dlatego nie wychodzi.hmmm...
co do bbadania no to nie widdziałam różnicy miedzy nim a kobietką
no i teraz co mi powiedział o tóż pytał ze 3razy czy biorę jakieś hormony i czy napewno nie ,no a ja że luteinę ale w zeszłym cyklu, na lewym jajniku mam jakieś pęcherzyki ale on nie jest pewny czy to owulacyjne tak koło 12 mm mają , na prawym coś pękło ale on nie wie czy to był owulacyjny czy to była np jakaś cysta no i czy to pękło w tym cyklu czy w poprzednim , za tydzień na kolejną wizytę i wtedy coś będzie mógł zovbaczyć , a co do plamienia to nie wie czy to plamienie czy okres a może tak być bo np progesteron mi spadł i kazał nic nie brać ani lutki a ni nawet tabletek przeciwbólowych a teraz to nie możliwe przy moim bólu zębów

no i najważniejsze czego się dowiedziałam to że moje endmoetrium ma tylko 5mm i był w szoku ze taka młoda osóbka ma takie cieniutkie w tym dc.
eh to chyba tyle , pytam czemu mnie cały cykl jajniki bolą i kują ale odpowiedz taka że tam rosną pęcherzyki