reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ależ piekna pogoda :) W końcu umyłam okno u Franka w pokoju. Ubrałam Go w czape i kurtkę i bawił sie na podlodze,a ja w tym czasie szuru buru :)
Miłego dnia :)

Hejka
Kruszka fajnie, że udało się okno umyć, ja przy Marcie nic nie umiem zrobić. Chyba bym musiała wynieść wszystkie meble, bo wszędzie się wspina
Agitatka trzymam &&&& żeby to z zębów było
Maja jak tam po wizycie?

Ktoś wie co tam u Ikasi?
U nas leci dzień za dniem, Marta całymi dniami na dworze chce siedzieć, apetyt też jej przez to dopisuje. Teraz się babcia nią zajmuje, jeszcze chyba w przyszłym tygodniu, a potem przez miesiąc będzie niania, bo babcia na operację idzie. Babcia się śmieje, że zrzuci conieco kg przy bieganiu za Martą, a obiad to czasami aż się boi jej dawać, bo je i je, potrafi sprzątnąć w mig michę zupy i dojeść jeszcze drugie danie :szok: I pomyśleć, że 3 miesiące temu to zjadała po pół słoiczka na obiad :rofl2: Szkoda tylko, że ma to azs, bo jeszcze więcej rzeczy by jadła, a tak to trzeba ją trochę ograniczać. Niedawno udało nam się ładnie skórę zagoić, a po tym zapaleniu oskrzeli znowu jej cholerstwo wyszło, najgorzej policzki i przedramiona

Dostalam wywoalana do odpowiedzi wiec sie melduje;) u nas wszystko ok..Maly rosnie,zaczyna sie juz uśmiechać i rozpoznawać wszystko,pomalu juz chwyta różne przedmioty,jesteśmy po pierwszym szczepieniu..jedyny problem to refluks..ale dajemy zahestk do.mleka i jakoś dajemy rade;) a jest dlugim chlopcem bo ma juz 63 cm ,wazy 5kg;);)lece bo sie budzi;);)

Ania JEST SERDUSZKO!!!!:)))))))))))))))))))))))) wszystko jest super ,mam tylko nienosic Adasia na rekach-ale tego sie nie da calkiem wyeliminowac ,ale uczymy sie tego :) azs u nas tez strasznie sie odezwalo buzka i raczki makabra i nie wiemy od czego ,bo juz tyle rzeczy je ze ciezko robic iete eliminacyjna:(
Ikasia tulkam wiem co przechodzicie bo Adi tez mial refluks na chwile przynioslo ulge zmiana mleczka na Bebilon pepti bo niby moglo byc ze od alergii ,3tyg bylo super nie chllustal tak bardzo ale pozniej juz wrocily niestety, i tak meczylismy sie az do8miesiaca. zagestniki u nas powodoway gorsze wymioty bo nie tolerowal ich , pocieszalam sie ze bedzie mial 4 miesiace to kaszki pojda w butle i bedzie lepeij ale niestety do dnia dzisiejszego nie nawidzi kaszek:( tych smakowych ,bo gryczana ,jaglana ,jeczmienna sa pyyyycha i je uwielbia.

Maja u mnie Tymek nie ulewa wcale,tylko raz dziennie,bądź na kilka dni ma rak ze mu idzie noskiem i buzia..do tego czesto po jedzeniu jest mu niedobrze i ewidentnie go kreci w brzuszku...zobaczymy,jutro kupie zagestnik ;)

reklama
Ikasia fajnie, ze sie odezwałaś :) Nie raz byłas wywoływana do tablicy :) Zaglądaj częściej jesli możesz :)

Majeczka serdeczne gratulacje :) Trzymam kciukasy za dalsze powodzenie ciężaróweczko &&&&&&&&&&&&&

Aneczek super, że tak do nas zaglądasz. Ja ja sobie przypomnę tego babybluesa to, a z mi się na samo wspomnienie chce płakać. Mam nadzieję, że nastepnym razme mnie to nie spokta.
A zdjęcie myslałam, że dasz rade wrzucic na grupę, ale niestety w niej nie jesteś. Musi Cie Błonka zaprosić.

Ania super, że Marcie tak dopisuje aptetyt. U nas za to lekko gorzej z tym, ale jeszcze nie będe narzekac :) Grapie sie jak się drapał. Nawet sie w tym temacie nie będę rozwijac.

Cześć Mavika :) Twój A zaraz roczek będzie miał, WOW
U nas po staremu. W weekned zachrzan z mieszkaniem, że ledwo zipiemy. Teraz na kwiecień chce ściągnąc mamę i może jednego brata do pomocy. On by chwile pomógł, a mama by została na kilka dni to ja bym mogła wyskoczyć i cos w tym czasie tam porobić. Wiecie nie dziwię się, że remont jest jedna z najczęstszych przyczyn rozwodów ;-)
A miedzy czasie mam zrobic badania. Gin mnie wysłał na razie na podstawowe, a jak będą prawidłowe to na kolejne, ale tamte to już ponad 1000zł, ups... Dziwne, że M nie chce badac na razie. nawet oto pytałam, ale powiedzial, że to jeszcze nie czas.

Do góry