reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
SPICE- ja rowniez na Twoim miejscu pomyslalabym o zmianie gina,albo zasygeruj Mu ,ze przyjdziesz jeszcze na sprawdzenie czy pekl ,ale to nie Ty powinnas sugerowac tylko On Tobie powinien to zaproponowac...

WIKULA- cześć :* wiesz ,ze moja @ juz sie skonczyla;/ trwala jak zawsze 2 dni i dzis od rana czysto...mam nadzieje,ze Castagnus mi cos pomoze bo to stanowczo za krotko 2 dni....

WIKULA- mowilam i On wlasnie dal mi Estrofem ,zeby bylo grubsze endo bo wtedy bedzie sie dluzej zluszczac i sam @ bedzie dluzszy ,ale...nie zadzialaly te hormony-to znaczy moze troche zadzialaly bo mialam 3 dni ,ale powiedzial ,zeby odstawic Estrofem skoro nie dal rezultatu...

tak wiec teraz biore na te 3 cykle wino i magnez+B6,jem wiecej ryb......
nie wiem co jeszcze moge zrobić...i jeszcze ten dol ,ze po Clo pecherzyki nie chca pekać...dobrze ze za 3 cykle jak dostane Clo to i pregnyl dotane o moze wtedy sie uda......

reklama
no to kolejna porcja fluidków dla tych, które się starają ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:D nie zapomniałam o was, tylko ciągle bym spała ;) dzisiaj pół dnia spędziłam w wyrku i nawet nie wiem kiedy minęło ;) Mąż mówi, że chrapałam nawet ;) W sumie to spanie chyba lepsze niż nudności i zgaga ;)

Do góry