reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej Dziewczyny:)
Spice mam nadzieję że porządnie się postaraliście :) Trzymam kciuki!!!!

A ja zasuwam dzisiaj na monitoring na 16:30 :) ciekawa jestem co tam ujrzę :D Pozdrawiam

MARGIE- daj znac po wizycie- &&&&&&&&& za dobre wiesci:)

ja mam dzis 7d.c. i choc teraz bede 3 cykle bez Clo to zadzialamy sobie rekreacyjnie-na nic nie licze,ale nie puszcze cykli walkowerem-mąż juz miesiąć bierze witaminki wiec jakaś poprawa pewnie jest :))

biore jedynie Castagnusa i folik.

zmykam po synka do przedszkola :)

Czesc dziewczyny! Jestem nowa tutaj! Pomozcie cos, bede zadawac pytania ale dopiero od przyszlego tyg bo narazie nic nie wiem poza tym ze pecherzyk u mnie slabo rosnie! A i mam tylko jeden jajnik. To wszystko co wiem narazie, bo ja dopiero zaczynam starania i juz mam pod gorke. Czytam Was od kilku dni i wiem ze jak nie Wy, to niby kto jest ekspertkami w tej dziedzinie hehe? Bede duuuuzo pytac, ale narazie nie wiem o co wiec do przyszlego tyg, pozdrawiam papa.

AMALFI- czesc ,zagladaj i pytaj-jak wiemy odpowiemy :)

na Staraczkach wczoraj sie dowiedzialysmy ,ze jedna "z naszych " zaszla w ciaze po 2 latach staran ,ciazy pozamacicznej i usunieciu jajowodu-wiec jak widzisz ciąża jest mozliwa-powodzenia :)

Czesc mama05! Liczylam na przyjecie od Ciebie hehe bo Was czytam i tak sie troszke wyrozniasz i troche wiesz, no i matka jestes, wiec wiesz stanowczo wiecej niz ja! Jak juz mi sie uda, a nie biore pod uwage porazki, To przynajmniej wiem do kogo sie zwrocic z pytaniami o kupki, pampersy ;-) itd. I takie przypadki jak opisujesz bardzo podnosza na duchu. Pozniej opisze otoczenie w jakim pracuje i co doprowadza mnie do szalu, to bardzo interesujace i niestety dolujace, ale teraz nie mam czasu bo do pracy ide. Pozdro mama i dla wszystkich

reklama
amalfi-no to mi naslodzilas:)))ale jak bedziesz potrzebowala rady to wal śmialo-my tu wszystkie ekspertki jesteśmy-hahaha.
milej pracy ja zasiadam do kawki bo ciśnienie takie,ze kroplówka z kawy by sie przydala...

Do góry