reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
wikulaa nie tylko nie boj sie, ale jeszcze wszystko dokladnie zapamietaj i opisz, bo kto wie jakie cuda mnie jeszcze czekaja w przyszlosci.

Postaram się wszystko zapamiętać i wiernie opisać po fakcie:))

witajcie prosze o rade .....
Wczoraj od. 10 miałam lekkie brązowawe plamienie przez ok. 3-5 mnin. przestraszyłam sie w.g badań krwi jastem ok. 8 tc. pojechliśmy do szpitala na badanie usg. powiedziałam lek. o długich cyklach ok. 40-54 , on nmie zbadał i stwierdził że jestem w ciąży ale dzidzi jeszcze nie widzi bo to jes wczesna ciąża poniewasz wydłużyły mi sie cykle, ale nie umiał mi powiedzieć czy ciąża sie prawidłowo rozwija , dopiero za tydzień mam następne usg i może zobaczy dzidzie , przepisł mi duphaston na powstrzymanie ciąży i ACIDUM FOLICUM RICHTER . Boże jak ja sie martwie . Plamienie mnie prawie odrazu ustało ale sie zmartwiałam czy donosze dzidzie i czy ciąża sie bedzie prawidłowo rozwijała. doradcie coś może ktoś miał podobnie:tak:
dziekuje
Nie martw się kochana, takie plamienia we wczesnej ciąży się zdażają, teraz dostałaś leki, więc wszystko powinno być dobrze, tylko się nie denerwuj, bo to może zaszkodzić. Jeżli masz tak długie cykle to faktycznie ciąża może być jeszcze na tyle młoda, że lekarz nic nie widzi...Czekaj cierpliwie na następną wizytę. Ja trzymam kciuki , żeby wszystko było dobrze!!!
Daj znać po!!!

Kochane jesteście, wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja jestem wróciłam i czekam na owulkę, tzn. dzisiaj mam 10dc, a owulkę zazwyczaj mam między 17 a 19dc. W tym cyklu mam mieć IUI i powiem wam, że się trochę boję, sama nie wiem czego...
wilkulla nie bój się sam zabieg nawet przyjemny jeśli można tak napisać

dziewczyny dzisiaj @:( niestety u mnie jak zawsze

LOPOP- oj qrcze...to juz jest nudne-czy ta @ nie moze dac Ci spokoj....wrrrr
tak jak u mnie to tez jest nudne-przylazi i przylazi a w tym miesiącu nawet 2 razy-bo po 16 dniach znow dostalam @ i trwa juz 3 dzień...
tule Cie i oby druga IUI byla tą ostatnią:)

widzisz kochana tak to z nią @jest, jak jej nie chcemy to przyłazi a jak czekamy żeby w końcu przyszła to ma nas w nosie i nie zjawia się.
wiesz moja mama powtarza że teraz czekam żeby nie przychodziła a potem bede za nią płakać żeby była bo może być tak że jedno dziecko po drugim zacznie przychodzić:):):)
nawet tak by nie było źle no nie MYŚA ? do czwórki jak by było nic bym nie mówiła

a czyłam sie jak po IUI już myslałam że się udało
wiecie u mnie chyba jest problem z z agnieżdżeniem może po tych badaniach na jakąś bakterię wyjdzie szydło z worka

wiesz moja mama powtarza że teraz czekam żeby nie przychodziła a potem bede za nią płakać żeby była bo może być tak że jedno dziecko po drugim zacznie przychodzić:):):)
nawet tak by nie było źle no nie MYŚA ? do czwórki jak by było nic bym nie mówiła
i pewnie mama ma racje, po prostu najgorzej jest zajść ten PIERWSZY raz a potem juz będziemy planować ile tylko będziemy chciały, mi sie marzy trójeczka ale jak się uda z jednym to będę najszczęśliwsza na świecie. U mnie kolejne dziecko w rodzinie sie pojawi, kilka dni temu poinformował rodziców mój brat że będą dziadkami, dzieci osaczają mnie z każdej strony.Oczywiście wyprowadziło mnie to z równowagi na kilka minut(potem oczywiście sie ucieszyłam że będę ciocią) i stwierdziłam że wystawie tyłek przez okno jak będzie wiał największy wiatr, może wtedy się uda skoro naturalne metody nie skutkują.

Ja rowniez:tak:
stwierdziłam że wystawie tyłek przez okno jak będzie wiał największy wiatr, może wtedy się uda skoro naturalne metody nie skutkują.
Tylko zebys sie nie przeziebila:-D;-)

reklama
i pewnie mama ma racje, po prostu najgorzej jest zajść ten PIERWSZY raz a potem juz będziemy planować ile tylko będziemy chciały, mi sie marzy trójeczka ale jak się uda z jednym to będę najszczęśliwsza na świecie. U mnie kolejne dziecko w rodzinie sie pojawi, kilka dni temu poinformował rodziców mój brat że będą dziadkami, dzieci osaczają mnie z każdej strony.Oczywiście wyprowadziło mnie to z równowagi na kilka minut(potem oczywiście sie ucieszyłam że będę ciocią) i stwierdziłam że wystawie tyłek przez okno jak będzie wiał największy wiatr, może wtedy się uda skoro naturalne metody nie skutkują.
hihihi:-D:-D:-D:-D
Ja rowniez:tak:

Tylko zebys sie nie przeziebila:-D;-)
to dziewczyny zmówmy sie jakąś tak na serio i do dzieła rok po roku:):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry