wikulaa nie tylko nie boj sie, ale jeszcze wszystko dokladnie zapamietaj i opisz, bo kto wie jakie cuda mnie jeszcze czekaja w przyszlosci.
Postaram się wszystko zapamiętać i wiernie opisać po fakcie
Nie martw się kochana, takie plamienia we wczesnej ciąży się zdażają, teraz dostałaś leki, więc wszystko powinno być dobrze, tylko się nie denerwuj, bo to może zaszkodzić. Jeżli masz tak długie cykle to faktycznie ciąża może być jeszcze na tyle młoda, że lekarz nic nie widzi...Czekaj cierpliwie na następną wizytę. Ja trzymam kciuki , żeby wszystko było dobrze!!!witajcie prosze o rade .....
Wczoraj od. 10 miałam lekkie brązowawe plamienie przez ok. 3-5 mnin. przestraszyłam sie w.g badań krwi jastem ok. 8 tc. pojechliśmy do szpitala na badanie usg. powiedziałam lek. o długich cyklach ok. 40-54 , on nmie zbadał i stwierdził że jestem w ciąży ale dzidzi jeszcze nie widzi bo to jes wczesna ciąża poniewasz wydłużyły mi sie cykle, ale nie umiał mi powiedzieć czy ciąża sie prawidłowo rozwija , dopiero za tydzień mam następne usg i może zobaczy dzidzie , przepisł mi duphaston na powstrzymanie ciąży i ACIDUM FOLICUM RICHTER . Boże jak ja sie martwie . Plamienie mnie prawie odrazu ustało ale sie zmartwiałam czy donosze dzidzie i czy ciąża sie bedzie prawidłowo rozwijała. doradcie coś może ktoś miał podobnie
dziekuje
Daj znać po!!!
Kochane jesteście, wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!