reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
czesc babki :)
DENTIKO - ukochac Julke :)))
ja mam dzis 5 d.c. owulka "powinna "byc 11 ale czy bedzie i kiedy bedzie to juz inna sprawa ,ja mam cykle 27 dniowe(choc ostatni byl 15dniowy :( )
ja od jutra estrofem a od 16 dnia cyklu lutka-mam nadzieje,ze ten zestaw mi wydluzy cykl...

witam pozostale babeczki..

reklama
Witam, Ja również w depresyjnym nastroju... Zrobiłam test, I krecha. Pobiegłam zaraz po receptę na CLO. Takie piękne pęcherzyki!!! Dwa!!! I nic z tego:-( Dobiegłam do domu no i moja "ukochana" @ się pojawiła...
Lekarz kazał zrobić Mężowi badanie nasienia, żeby sprawdzić czy dodatkowo u niego nie ma jakichś nieprawidłowości. Tylko nie wiem jak ja Go do tego przekonam... Chyba czeka mnie ciężka rozmowa:unsure:

Witam, Ja również w depresyjnym nastroju... Zrobiłam test, I krecha. Pobiegłam zaraz po receptę na CLO. Takie piękne pęcherzyki!!! Dwa!!! I nic z tego:-( Dobiegłam do domu no i moja "ukochana" @ się pojawiła...
Lekarz kazał zrobić Mężowi badanie nasienia, żeby sprawdzić czy dodatkowo u niego nie ma jakichś nieprawidłowości. Tylko nie wiem jak ja Go do tego przekonam... Chyba czeka mnie ciężka rozmowa:unsure:
witaj wiem co czyjesz bo ja miałam też dwa piękne pecherzyki i we wtorek przyszła @
ALE PAMIĘTAJ NIE PODDAJEMY SIĘ DALEJ WALCZYMY
zrób badanko mężowi i do dzieła:):)

dentico urocza córcia:):)

Ostatnia edycja:
Myśa dziwna ta twoja sytuacja, sporo już się ten okres spóźnia. Na pewno beta wyjaśni sytuacje.
Co do objawów to ja nie miałam wcale. Jak nie dostałam @ to i tak bolały mnie jajniki jakbym miała dostać i sądziłam że tak będzie, innych objawów nie było. Też miałam bladziutką kreske i na drugi dzień po braku @ też bladziutką,potem już bete robiłam tylko.

Ostatnio uświadomiłam sobie jaka jestem szczęśliwa 2 listopada Julka skończyła roczek (pomine fakt że wylądowaliśmy na pogotowiu bo uderzyła się głową o stół i ma guza na impreze na sobote ale trudno). Jakie mam szczęście że nam się udało. Jest bardzo wyczekana , wymodlona , moja mała łobuziara. Obyśmy wszystkie mogły niedługo doświadczyć uroków macierzyństwa.

U mnie dziś 11dc a mam cykle 33 dniowe więc jeszcze troche do owulki jest. Na ten cykl nic nie biore ani bromergonu ani duphastonu, zobaczymy.

Pochwale się roczniaczkiem, troche wkurzona minka
Zobacz załącznik 297532
Boska minka:-):-):-)

LOPOP ,ANDZIA- czesc babeczki :)

SPICE- przykro mi ,ze przylazla @ ...:(
ale w takim razie skoro lekarz kazal przebadac męża to porozmawiaj z Nim i niech sie bada-moj tez pszedl na badanie 29 wrzesnia a teraz w polowie grudnia idzie znowu bo okazalo sie ,ze ruchliwość kiepska....teraz bierze witaminy i mamy nadzieje,ze bedzie po nich poprawa-takze powodzenia w rozmwie z mężem:)

cześć mama
mój to też miał opory ale na szczęście małe teraz ze mną jeździe zawsze do ginka (120km) i gdzie ja już bym się poddała to on właśnie napędza mnie dalej i tak samo zresztą jest teraz bo mówi czekamy na wyniki i bierzemy sie ostro do roboty ( no a ja już bym sobie odpuściła)

Powiesz mu, żeby poszedł się przebadać i już, ja w ogóle nie widzę problemu, to badanie jak każde inne...

reklama
Do góry