Ja bym na Twoim miejscu poszła jednak wcześniej, choćby w piątek. U mnie sytuacja wyglądała tak, że w minionym tygodniu poszłam do gina w środę i miałam pęcherzyk 19 mm, a w czwartek urósł do 24 mm, czyli 5 mm na dobę mi urósł. Tylko , że mi się w tym cyklu coś poprzestawiało i owulacje miałam dopiero w 28 dc, oczywiście też po pregnylu.biorac pod lupe lnernetszukalam ile przecietnie rosnie pecherzyk. Wyszlo, ze od 1-2 mm ( tylko w jednym poscie znalazlam, ze dziewczynie rosnal 4mm) wiec bedzie mial okolo 24mm w przyszly pon. Andzia, ja mam problem z pekaniem pecherzykow, wiec bez pregnylu owu nie bedzie. A mam nadzieje, ze zdazymy :-)
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
tutaj musze miec zrobiony termin, bez niego nie mam po co isc...
amalfi
Fanka BB :)
Ja dzis w 14dc piekny skok tempki i wczoraj w nocy klucie jajnika. Zaraz ide sie bzykac.
A powiedzcie mi, bo biore clo, czy te objawy ktore opisalam na pewno swiadcza o owulce, bo nie mialam zastrzyku z pregnylu w tym cyklu, wiec nie jestem pewna czy powinnam isc na pregnyl czy juz teraz nie musze???????
A powiedzcie mi, bo biore clo, czy te objawy ktore opisalam na pewno swiadcza o owulce, bo nie mialam zastrzyku z pregnylu w tym cyklu, wiec nie jestem pewna czy powinnam isc na pregnyl czy juz teraz nie musze???????
wiesz czy to na pewno owulacja to bez monitoringu nie da się stwierdzić, ale jak masz możliwość to wybierz się na podglądanko, a dzisiaj tak czy inaczej zadziałajcie, hehheeJa dzis w 14dc piekny skok tempki i wczoraj w nocy klucie jajnika. Zaraz ide sie bzykac.
andzia25
To trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli i żebyś w poniedziałek dostała zastrzyk z pregnylubiorac pod lupe lnernetszukalam ile przecietnie rosnie pecherzyk. Wyszlo, ze od 1-2 mm ( tylko w jednym poscie znalazlam, ze dziewczynie rosnal 4mm) wiec bedzie mial okolo 24mm w przyszly pon. Andzia, ja mam problem z pekaniem pecherzykow, wiec bez pregnylu owu nie bedzie. A mam nadzieje, ze zdazymy :-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ja dzis w 14dc piekny skok tempki i wczoraj w nocy klucie jajnika. Zaraz ide sie bzykac.
Tak jak dziewczyny pisza, podgladanko musi byc, bo inaczej nie wiesz na czym stoisz, ale dzialac nie zaszkodzi :-)
Andzia 25, dzieki!
den83
bafinka nie martw się, będzie dobrze
u mnie @. znowu.
u mnie @. znowu.
reklama
a lekarz nic nie mówił przeciez wyniki już masz długo męża???cześć dziewczyny
co tam u was słuchać
ja już mam komplet badań krwi
właściwie wszystko w normie, wychodzi na to że głównym problemem armia M, znacie jakieś wspomagacze dola mężczyzn?
Vigor z tego co dziewczyny tu pisały pomaga
Podziel się: