reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
biorac pod lupe lnernet :p szukalam ile przecietnie rosnie pecherzyk. Wyszlo, ze od 1-2 mm ( tylko w jednym poscie znalazlam, ze dziewczynie rosnal 4mm) wiec bedzie mial okolo 24mm w przyszly pon. Andzia, ja mam problem z pekaniem pecherzykow, wiec bez pregnylu owu nie bedzie. A mam nadzieje, ze zdazymy :-)
Ja bym na Twoim miejscu poszła jednak wcześniej, choćby w piątek. U mnie sytuacja wyglądała tak, że w minionym tygodniu poszłam do gina w środę i miałam pęcherzyk 19 mm, a w czwartek urósł do 24 mm, czyli 5 mm na dobę mi urósł. Tylko , że mi się w tym cyklu coś poprzestawiało i owulacje miałam dopiero w 28 dc, oczywiście też po pregnylu.

reklama
Ja dzis w 14dc piekny skok tempki i wczoraj w nocy klucie jajnika. Zaraz ide sie bzykac.
A powiedzcie mi, bo biore clo, czy te objawy ktore opisalam na pewno swiadcza o owulce, bo nie mialam zastrzyku z pregnylu w tym cyklu, wiec nie jestem pewna czy powinnam isc na pregnyl czy juz teraz nie musze???????

Ja dzis w 14dc piekny skok tempki i wczoraj w nocy klucie jajnika. Zaraz ide sie bzykac.
A powiedzcie mi, bo biore clo, czy te objawy ktore opisalam na pewno swiadcza o owulce, bo nie mialam zastrzyku z pregnylu w tym cyklu, wiec nie jestem pewna czy powinnam isc na pregnyl czy juz teraz nie musze???????
wiesz czy to na pewno owulacja to bez monitoringu nie da się stwierdzić, ale jak masz możliwość to wybierz się na podglądanko, a dzisiaj tak czy inaczej zadziałajcie, hehhee

biorac pod lupe lnernet :p szukalam ile przecietnie rosnie pecherzyk. Wyszlo, ze od 1-2 mm ( tylko w jednym poscie znalazlam, ze dziewczynie rosnal 4mm) wiec bedzie mial okolo 24mm w przyszly pon. Andzia, ja mam problem z pekaniem pecherzykow, wiec bez pregnylu owu nie bedzie. A mam nadzieje, ze zdazymy :-)
To trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli i żebyś w poniedziałek dostała zastrzyk z pregnylu

Tak jak dziewczyny pisza, podgladanko musi byc, bo inaczej nie wiesz na czym stoisz, ale dzialac nie zaszkodzi :-)

Andzia 25, dzieki!

dziewczyny czy któraś miała robioną chlamydię i ureoplasmę i też czekała tak długo na wyniki bo u mnie jutro bedzie trzeci tydzień od pobrania :(:(:(
a może coś nie tak jest:(

cześć dziewczyny
co tam u was słuchać
ja już mam komplet badań krwi
właściwie wszystko w normie, wychodzi na to że głównym problemem armia M, znacie jakieś wspomagacze dola mężczyzn?

reklama
cześć dziewczyny
co tam u was słuchać
ja już mam komplet badań krwi
właściwie wszystko w normie, wychodzi na to że głównym problemem armia M, znacie jakieś wspomagacze dola mężczyzn?
a lekarz nic nie mówił przeciez wyniki już masz długo męża???
Vigor z tego co dziewczyny tu pisały pomaga

Do góry