reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
LOPOP- no to pewnie jeszcze @ Cie dobila,ale tak jak pisze Gwiazdeczka-odpocznij ,ale nie rezygnuj...my Cie tu wspieramy bo wiemy jak jest..

BAFINKA- dziekuje Ci za mile slowa kochana!!nie poddaje sie-no way!!!póki jest nadzieja i światlo w tunelu bede walczyć!!

reklama
Cześć dziewczyny. A ja jednak muszę mieć laparoskopie. Termin na 31 stycznia. I strasznie się boję. Ale wszystko oddam żeby tylko mieć dzieciątko.

kochane wpadłam tylko napisać że dzisiaj mam wyniki chlamydii i ureoplasmy - ujemne
usłyszałam że raczej jestem typem kobiety która pomimo dobrych wyników nie zajdzie w ciążę po raz drugi
odpuszczam było mi bardzo miło że przyjęłyście mnie do swego grona
trzymam za was kciuki powodzenia kochane:)

O kochana... taką diagnozę to ja słyszałam z 5 razy... przechodziłam za każdym razem załamnie nerwowe..
Jeśli raz zaszłaś to drugi raz też zajdziesz.... nie odpuszczaj i się nie poddawaj. I pamiętaj Lekarz nie jest Bogiem i to nie on decyduje o tym czy bedziesz mieć 2 dziecko czy nie... ja głęboko wierzę że wszystkim wam się uda przetrwać ten straszny okres i będziecie się cieszyć zdrowymi maleństwami..
Zobaczysz zajdziesz w ciążę nawet nie bedziesz wiedzieć kiedy!!!
Mnie w październiku czekało udrażnianie jajowodów... a jednak się nie odbyło bo zaszłam we wrześniu... tak bardzo się przejęłam zabiegiem że zapomniałam o staraniach i się udało... znajdz sobie jakieś zajęcie by o tym nie myśleć...
Moja siostra walczyła o 1 dziecko 12 lat.... i się nie poddała, miała za soba z 15 inseminacji... za drugim razem invitro się udało...dziś ma 2 letnią córeczkę... i mówi że opłacało się tyle czekać i walczyć dla niej... podkreślam moja siostra ma 38 lat..a 12 lat walki o pierwsze dziecko to na prawde bardzo dużo... ja starałam się 2.5 roku i psycha mi siadała, ale miałam motywację moja siostra dawała mi otuchy i nadzieji za każdym razem gdy @ przychodziła... My tutaj też tobie bedziemy kibicować i wspierać w najgorszych momentach twojego życia.
I radzę zmienić lekarza... tacy ludzie nie powinni wykonywać tego zawodu... lekarz oprócz tego że jest ginekologiem to powinien być jeszcze przyjacielem i psychologiem... a zwłaszcza lekarze kobiety...

Mamo współczuję ci bardzo twoich przeżyć,,, bacznie obserwowałam sierpniówki i kibicowałam ci.

Dziewczyny życzę wam radosnych Świąt Bożego Narodzenia aby spełniły się wasze najskrytsze marzenia... abyście za rok o tej porze mogły się już cieszyć ciążą... życzę szybkiego zafasolkowania i niech Bóg wam oszczędzi tyle cierpienia:)
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna:)

reklama
cześć dziewczyny:))
DZASTINA- dziekuje ,mam nadzieje,ze jeszcze mi sie uda...Ty tez swoje przeszlaś ;((a teraz gratuluje Ci drugiego SYNKA!!!!!

JUSTKAAA- jestem z Tobą-tez mialam laparo..

DEN- Czesc dawno Cie nie widzialam -co tam u Ciebie??

LOPOP- myślę...

pozdrawiam wszystkie.

Do góry