reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
ciekawe co Ci da. A clo lykam juz 4ty cykl...heh :-(
Hej dziewczynki...Ja też mam cykl z clo...ten jest mój pierwszy...w 9dc miałam 16 mm i 14mm...wczoraj widoczny był tylko jeden 24mm...owu miała nastąpić w nocy...ale dzisiaj jeszcze w ciągu dnia miałam śluz płodny...więc chyba była dzisiaj...Niestety mój Tuptuś struł się wczoraj, wiec staranka były tylko w niedzielę...ale ponoć plemniki 48 godzin żyją...nawet dłużej, więc może wystarczy...
Z leków ziołowych/homeopatycznych moja ginka poleciła mi ovaria comp...
Z leków ziołowych/homeopatycznych moja ginka poleciła mi ovaria comp...
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Spryciarze 

Mój też ma 21 mm i dzisiaj pękł bez Pregnylu:-) Lekarz powiedział, że jest w sam raz:-)Staramy się choć boję się, bo mam mięśniaka w macicy, na szczęście malutki. A kiedyś pęcherzyk miał 32 mm i też lekarz mówił że ok.Dziewczyny ktore jada na clo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pytanie do was!!! Jak wielkie rosna Wam pechole???? I ile maja jak pekaja??? I czy zawsze macie pregnyl na pekanie???
Moj pekl podobno sam bez pregnylu tym razem, mial ok 21mm tylko
ja też czwarty cykl, tworzą się pęcherzyki, pękają i nic z tego nie wychodzi jak do tej pory....ciekawe co Ci da. A clo lykam juz 4ty cykl...heh :-(
amalfi
Fanka BB :)
No wlasnie ja mialam tak samo jak ty i ten duzy nie pekl sam tylko na pregnylu, a ten maly teraz sam pekl, ale i tak musze zrobic ta droznoscMój też ma 21 mm i dzisiaj pękł bez Pregnylu:-) Lekarz powiedział, że jest w sam raz:-)Staramy się choć boję się, bo mam mięśniaka w macicy, na szczęście malutki. A kiedyś pęcherzyk miał 32 mm i też lekarz mówił że ok.
spice a mialas droznosc robiona????
reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Doradźcie mi co robić mam. Mam brać lutke od 14dc czyli za 4 dni, ale ona zaburza owulke. Mogę ją kilka dni później zaaplikować? Dodam że mam nie regularne cykle.
Podziel się: