i ja teżSkad ja to znam...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ja teżSkad ja to znam...![]()
Ja za swój z tego co pamiętam to płaciłam 176zł., ale ja brałam w tym cyklu tylko jeden zastrzyk.amalfi w kazdym jajniku okolo 10 malych pomijajac ten co jedank udalo mi sie wychodowac na wiekszy.
Polecam Wam zastrzyk GONAL F. Mi po Clo slabo rosly wiec w dniu ostatniej tabletki Clo bralam zastrzyk. Teraz juz trzeci cykl. Za pierwszym razem dostalam jeden zastrzyk to mi nie pomogl, kolejnym razem dostalam dwa (dzien po dniu), a teraz dwa za jednym razem i dalo rade. I dzis na pekniecie dalam sobie dwa zastrzyki Ovitrelu. W sr wizyta i sie zobaczy czy pekl.
Takze moze zamiast odrazu isc na laparo to moze ten zastrzyk na wzrost wezmiecie. Tylko tak jak zwykle koszty i koszty. Jeden zastrzyk zalezy w jakiej aptece szacuje sie na kwote od 100-160zl:/