reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
takze pomimo tego, ze myslalam, ze juz jest tak dobrze to nic z tego nie bedzie:( bo zawsze musi pojawic sie jakis problem

Jaga to mój drugi cykl z clo…wydaje mi się, że clo ma pobudzić pęcherzyki…a rosną az do owulki…
Palu z facetami ciężko ale bez nich jeszcze gorzej...oni inaczej myślą, dlatego czasem z nimi tak jest...
Od wczoraj byłam zalatana dlatego dopiero teraz mogłam zajrzeć...mnie zaczyna pobolewać prawy jajnik...mam nadzieję, że to rosnące pęcherzyki...

hopee ja na pierwszym cyklu z clo baaardzo czulam jajnik, bolal caly czas! W drugim juz bylo lepiej, do owulki i potem spokoj. Pozno dzis piszesz heheheh

Paula mam nadzieje że jak twój facet wrócił to przepraszał ładnie i cykl nie poszedł na marne. :-):-):-):-)Niestety z facetami tak często bywa... i chyba nie da się tego niestety zmienić.:wściekła/y::-(;-)

Hopee oby to dobry znak że jajnik ruszył pełną parą:):tak:

Iza malami niezła zmiana armi, też musze się w salfazin zaopatatrzyć , i przypomniałaś mi o tej mace , mój też ją brał dwa lata temu jak nam się z Julą udało w końcu. Ciężko ją było kupić i w końcu w sklepie ze zdrową żywnością znaleźliśmy.:-) Z 30 mln pewnie są spore szanse że jakiś znajdzie droge we właściwe miejsce czego Tobie życze:)

U mnie termin @ na czwartek ( plus,minus) ale coś już mnie pomalutku kłuje jak zwykle , więc pewnie bez niespodzianek będzie . W sumie się spodziewałam bo działaliśmy tylko przed płodnymi a w nie nie bo mi się odechciało, i co dziwne nie wiem czemu...????:)

dentico a mierzysz tempke?? Bo ja zawsze po tempce wiem ze malpa przylezie.

Ide zaraz do ginki poogladac jak rosna mi pechole na tym leku na raka piersi :baffled:. Mam 7dc. Moze bedzie lepiej niz na clo, nie wiem

amalfi w kazdym jajniku okolo 10 malych pomijajac ten co jedank udalo mi sie wychodowac na wiekszy.
Polecam Wam zastrzyk GONAL F. Mi po Clo slabo rosly wiec w dniu ostatniej tabletki Clo bralam zastrzyk. Teraz juz trzeci cykl. Za pierwszym razem dostalam jeden zastrzyk to mi nie pomogl, kolejnym razem dostalam dwa (dzien po dniu), a teraz dwa za jednym razem i dalo rade. I dzis na pekniecie dalam sobie dwa zastrzyki Ovitrelu. W sr wizyta i sie zobaczy czy pekl.
Takze moze zamiast odrazu isc na laparo to moze ten zastrzyk na wzrost wezmiecie. Tylko tak jak zwykle koszty i koszty. Jeden zastrzyk zalezy w jakiej aptece szacuje sie na kwote od 100-160zl:/
Ja za swój z tego co pamiętam to płaciłam 176zł., ale ja brałam w tym cyklu tylko jeden zastrzyk.
A jak się czujesz po zastrzyku? Bo mnie strasznie brzuch bolał przez 2 dni.
A jeśli chodzi o mężów to mój też podchodzi do staranek olewczo
dentico29 trzymam &&&&&&&&&&&&&& aby wrędna @ nie przyszła i żebyś na teście w czwartek ujrzała piękne II kreseczki;-)

Juz po wizycie, 7dc, pecherzyki mam dwa dominujace 13mm i 14mm oczywiscie na jednym jajniku, endo 6mm, gdyby tylko jakims cudem armia sie przedarla to mialabym szanse na blizniaki :-D, moj mialby atak serca od razu hehehehehehe. No ale nie wiem czy jajowod jest drozny...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Maćku ta "maca" to po prostu maca z bioselenem, ja ja kupuje w aptece, ale wczesniej musze ja zamówic, bo nie maja jej na stanie, bo nie schodzi, wiec nie zamawiaja, a jak zamowie to jest. Jest tam 80 kaps. wiec sie opłaca cena około 40zl mojemu daje 2 szt dziennie na wieczór, zreszta wszystkie tabsy bierze na noc.
dentico ja ci powiem ze wczesniej mój brał "niezawodny" androvit i g... dał wiec zdecydowalismy sie na mace i o niebo lepiej, zreszta widac po wynikach:)
Ja dzis 19 d.c. tempka sie podniosła do 36,7-36,8 całkiem nieźle, ale nie nakrecam sie bo o rozczarowanie nie trudno:)

Do góry