reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam
Wiecie co dziewczyny ale naprawdę co innego jest jak któraś wspomni co dziś robiła czy jaką zupę ugotowała a co innego jak się wchodzi na temat polityki a takim on byl: co powinnow być refundowane co nie co wyprawiją z tym nasi politycy, czy leczenie chorych na inne choroby czy, in vitro czy jeszcze co innego, temat slubow cywilnych, nie cywilnych dlaczego po co, jedne piszę że nie wierzą, ze sa za aborcją, homoseksualistani, etanazją inne zaś nie (muszą to całemu światu obwieszczac:sorry2: to prywatna sprawa kurcze...) i z takich tematów napędza się spor, dyskusja..nabijanie niepotrzebanych postów bo oczywiscie kazda ma inne zdanie, kazda jest w inej sytacji a zawszze znajdzie się jakiś filozof na forum który będzie przekonywał cały świat do swoich racji i tak się odbiega ods tematy.

Już kedyś tak bylo, nie wiem która ale tez ktoś tu coś napisał na temat religii (napewno nie chodzi tu o izę, nie pamiętam która) i tez jakąś dziewczyna napisała że jej poglądy obrażają ją...no i może miała rację.

Maćku do tej pory ten wątek byl bardzo rzeczowy, merytoryczny, bez zadnych sporów ideologicznych i dlatego tu zaglądałam, szkoda by bylo to zepsuc.No i maćku skoro jest na innych śmietnik to i tu musi być, skoro bylo wszystko ja należy?widać andmin przysypia i nie zwrocił uwagi, a bardzo często zwrac i dobrze robi. :tak:a ja jestem chyba troszkę dłuzej od ciebie i kiedyś ten wątek był bardzo sensowny i merytoryczny a temat własnie odbiegł z właściwego toru, nikt w porę nie zwrocił uwagi i zrobił się smietnik nie pomocny dla nikogo, jakiś prywatne rozmowy między kliką. Nikomu nie przynoszący pomocy, czy taki i nasz ma być? chyba nie byłabyś za tym;-):tak:
a jesli chodzi o ten osad to nie wiem, sama to wyczyatałam na necie. Skoro ci nie wychodzi to żuc to w cholerę nie zawracaj sobie głowy:-);-) własnie mi przypomniałaś że mam druga próbeczkę w lodówie, ja wyjełam, mam dużo chmurek wszystkie na gorze i na środku...ale się zapomniałam i wyszlo prawie 40 min:-D

Iza nie mogłam się dogrzebac do wiadomosci od ciebie a jestem bardzo ciekawa jak u ciebie cykl wygląda. Przyszła miesiączka? własnie doczytałam drugiego posta...Ja też jestem przygotowywana na daldszy plan do iui ale na nfz i właśnie lekarka mi mówiła że najpierw hsg, zresztą moja kolezanka z BB też tak miała, najpierw hsg. Nie wiem iza co ci poradzic, a może własnie problem tu jest pogrzebany? powiem Ci że te zrosty to przeklenstwo...Izunia przebij się przez chmarętych postów i szukaj mojego, traktuj to dla żartu i zabicia czasu a nie jako alternatywę dla normalenego testu!teraz wszystkim musze to powtarzac, bo znowu któraś nie doczyta i potraktuje powaznie...

madzilka no to zanczy że to się nie potwierdza i już! Napisałam że właśnie tak trzeba to traktować z przymrozeniem oka, dla żartu bo zaraz znowu któraś nie zrozumie:tak::-) ty byłaś naszym pewniakiem bo beta pięknie szybuje u ciebie.

amalfi a u ciebie jak sprawa wygląda ktory dzien cyklu? ja już 29 strasznie mnie piersi bolą i mam wielkie, a tak to nic mi nie dolega, nic a nic, ale chyba dzisiaj sikańca strzelę z tego wszystkiego.

Ostatnia edycja:
reklama
bablyss usmiechnij sie i wyluzuj;-), my sie tu nie klocimy, tylko wyrazamy opinie, a moze rzeczywiscie nie jest to watek przeznaczony in vitro ,ale na tym forum jest taki watek i niektore z nas przejda tam w sposob naturalny, kiedy przyjdzie czas na nie, np ja czy justkaaa. I jak my nie bedziemy poruszac tego tematu, my przyszle matki, my mlodzi ludzie, to kto zmieni Polske??????

A co do mojego cyklu to nie wiem ktory dc mam, bo przestalam liczyc wiem tylko ze wczoraj bzynelismy sie ostatni raz a teraz celibat przed badaniem armii, bo za dwa dni lece do polski. A za Ciebie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&, sikaj dzisiaj i obwieszczaj nam co i jak:-D !!!!!

amalfi dziewczyny mi pisaly ze mialas zastrzyki na peknie cie pecherzykow. moglabys mi cos wiecej o nich napisac bo wybieram sie w srode na monitoring i na zastrzyk. ile serii mialas? jakie dawki? orientujesz sie jakie sa szanse? z gory dziekuje

amalfi ale moj post jest zupełnie neutralny i dązy właśnie do tego żeby dziewczyny mniej politykowały i pisany w dobrej wierze i w sposob kulturalny.
a czy Polskę musisz zmieniac na tym wątku?:confused:

Nie będę jednak robiła, wyszły mi krostki na buzi co jest w moim przypadku oznaką miesiączki, szkoda moich 10 zl. na test z doswiadczenia wiem że nic nie wyszło:no:

rasta mialm 2 razy zastrzyk, ale ja bylam stymulowana, tj 1 zastrzyk w tylek ale w nim sa dwa zastrzyki tylko w jednej strzykawce i tyle i pecherzyk mi zawsze pekal po tym bez problemu, ale nie rozumiem o jakie szanse pytasz, czy na zajscie w ciaze po nim czy na to ze peknie ci??? Bo jak widac w ciazy nie jestem, a pekal owszem! Tylko popytaj najpierw w aptece bo w irlandii nie mozna go kupic w kazdej aptece, w polsce jest chyba tak samo, a ty masz problem z pekaniem??? Jedziesz na clo??
bablyss nie na tym watku, na wszystkich watkach !!!!! musimy polske zmieniac, bo chce do niej wrocic kiedys i mimo iz walcze o polske i dofinansowane in vitro , to uwierz nie dla siebie, bo mnie na to stac, bo na szczescie w polsce nie mieszkam, ale walcze o przyszlosc, walcze dla Was, dla moich kolezanek ktore mieszkaja w Polsce i placza, bo ich nie stac na jedno in vitro, a czasem trzeba zrobic kilka, nawet sie boja ze kredytu nie dostana bo za male zarobki!!! Pewnie ze ten watek poswiecony jest czemus innemu, ale ja narazie pisze tu ale czuje ze niedlugo juz tylko o in vitro, bo z jednym jajnikiem tylko to mi zostalo!!!

Ostatnia edycja:
amalfi tak dla pocieszenia Ci powiem że moja koleżanka właśnie urodziła druga córkę z jednym jajnikiem( i obie z jednego jajnika) także jak najbardziej można a zaczełyśmy obie starac się w tym samym czasie, ja z dwoma janikami nie moge zajsc a ona juz ma dwie piękne dziewczynki, także nie ma co się niepotrzebnie dołowac

amalfi tak mam problem z dojrzeaniem i pekaniem pecherzykow. przeszłam juz 3 serie clo i teraz ide na monitoring zeby sprawdzic czy leki działaja i jesli pomogły to chce zastrzyk. chodziło mi czy orientujesz sie jakie sa szanse na zajscie w ciaze po zastrzyku? a badania armii robiliscie? dzieki za podpowiedz z tymi aptekami. zorientuje sie wczesniej.

Iza.malami;-);-);-)

U mnie regularnie jak w zegartku, 31 dzień cyklu i @ przyszła rano. W sumie już wczoraj czułam że tak będzie. No cóż nie udało się ale próbujemy dalej.

reklama
kobitki czy wtedy jak prolaktyna jest juz w normie ( po bromku) to bierze sie go jeszcze na ,,utrwalenie efektu''??

Do góry