rastafarianka
25 latek ;)
palu dzikei za info. mysle ze skoro mialas owu to jajniki sa ok. bo gdyby były niedrozne to chyba wtedy pecherzyka by nie było?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i własnie chyba tak zrobie nie ryzykuje niczego teraz zrobie hsg a jak moje skarby wróci to wtedy zadziałamy, wiem ze wtedy kasa nie pojdzie na marneIza ja bym zrobiła na twoim miejscu tak, że teraz hsg a jak chłop wroci to dopiero inseminacje.No temperatuta różna ale czasem tak bywa,że skacze, nawet stres czy osłabienie może ją zakłucic.QUOTE]
jedno op 100zl, a zawsze biore dwa. czyli miesiecznie mnie to kosztuje razem z clo , dupkiem, ovitrelem 400zl z wizytami i paliwem to okolo 1000zl miesiecznie;/ raz nie mialam gdzie kupic gonalu u siebie to zamowilam i 160zl za jeden placilam;/ myslalam, ze padne na pysk;/ i jeszcze baba w aptece mi dala kaczuszke dla dziecka na szczesciepaul ile płaciez za gonal? już miałam wczesniej pytac i mi wyleciało z głowy potem zapomniałam która go brała
pecherzyk sie robi w jajniku, a dopiero pozniej dokzale jajeczko idzie jajowodami. Nie wiem od czego sie robia niedrozne. Ale boje sie, ze moge takie miec bo tyle czasu co jezdze i nic to nie wiem....palu dzikei za info. mysle ze skoro mialas owu to jajniki sa ok. bo gdyby były niedrozne to chyba wtedy pecherzyka by nie było?