reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziękuję za trzymanie &&&& i ciepłe słowa. Mam nadzieję, że macie rację i faktycznie to wczesna ciąża. W poniedziałek sie okażę. Całuski:*:*:*

witam dziewczyny

no chwile mnie nie było a tu takie napięcie rośnie, maćku, spice trzymam mocno &&&&&&&&&&&& na wzrost bety, ale się ciesze :-D, no cudowne wieści !!!!!!!!!!!!!!! Buziaki i pozdrawiam wszystkie staraczki ;-)

U mnie radosc okazala sie przedwczesna. Kolejny sikacz negatywny, wiec beta nie rosnie.:-(

spice &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby u Ciebie skonczylo sie happy endem!!!

MAĆKUUUU- przykro mi ....tak liczyłam ,ale Ty silna babka jesteś i na pewno przy kolejnej IUI sie uda!!!
a teraz tulę i podaję czekoladkę...

SPICE- &&&&&&&&&&& za poniedziałek

CLODI- wieki Cie nie było-co u Ciebie na froncie???:)

BEATKA- &&& za wizytę i czekam na info-pamietaj o Castagnusie-ja biore 1 tabletkę na dzień.

witam pozostałe kobietki i miłego piatku-jutro już weekend i ma być pięknaaa pogoda:)

smacznej kawki:)

witam staraczki-:)
dlugo mnie nie bylo,ale nie mialam o czym pisac,bo po clo tak ladnie sie zrobilo,temp caly czas 37,5,z dnia na dzien sie coraz bardziej cieszylam,az nagle spadla na leb na szyje:-:)wściekła/y:
ale czytalam was codziennie:tak:
i chcialam napisac jak juz dobre wiesci beda.no nic,nowy cykl z clo itp.:-D
powiedzialam sobie ze to ostatni cykl z tymi chormonami.bo zauwazylam ze mnie brzuch boli ,i przed i po mialam takie brudzenia spore,takie strasznie dziwne,prawie czarne,ciemno brazowe:baffled:no ni teraz do clo biore,a raczej smaruje sie takim zelem,raz dziennie,(chormony estragony) no i folik i chormony tarczycy.
zobaczymy jak wyjdzie,monitoring mam 8 kwietnia.zobaczymy czy cos sie rozwinei:-)pozdrawiam wszystkie z calego serca

reklama
Do góry