reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Iza dzieki kochana ....

ale troche zrezygnowana jestem...dzis mam 21 d.c-11d.po owu i dzis tempka spadła z 37,2 na 37....
jesli jutro też spadnie no to lipaaaaa:-:)-(

Beatka a jak u Ciebie??????

Co Ty kobieto opowiadasz??? jaki spadek!!????????
Przecież to nie spadek!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko spokój może cię uratować:)))
Proponuję jakiś relaksik, wyłączenie myślenia...

Wikula-no ja ostatnie dni mialam
37
37
37
37
37,2
37,2
37 -dziś- więc spadek...
mam nadzieje,ze tempka odbije bo jak jutro znów o 2 zjedzie w dół to tylko czekać na @..

ale narazie staram sie pozytywnie myśleć ..do jutra jeszcze troche zostało:))))

Błonka mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!! fajnie że Ci się spodobalo:p ja pierwszy dzień jak zaczełam pracę w DD to miałam ochotę uciekać ,ale potem już bylo cudownie ,tyle wspaniałych dzieciaczków tam poznałam. 3mam kciuki żeby i Tobie się podobało!!!
Mama i Beatka za Was również mocno 3mam&&&&&& ,ja też mam nadzieję że tam w brzuszku rośnie mała Maja albo może nawet i trojaczki bo mi się śniło ostatnio że trójeczka była:p aż się obudziłam i zapytałam mojego P gdzie my wstawimy tyle łóżeczek :pPP cosik mnie boli tzn tak dziwnie ciągnie na dole po prawej stronie w brzuchu jak chodzę już drugi dzien i nie wiem co to może być?? ;( wczoraj się strachnełam że to wyrostek ,no ale napewno nie bo już bym z łóżka nie wstała ,za tydzień teścik i może będą te upragnione 2krechy

palu - a robiłaś test?? Może w ciąży jesteś???

no własnie to moze byc objaw ;D

e cos Ty to nie ciaza. szkoda robic testu.

dzis 32dc
pare dni temu przyszedl mi ten mikroskop i we wt sobie zrobilam pierwszy raz i ze nie ma owu i dopiero zrobilam dzisiaj i wyszla taka paproc, ze niby mam teraz owu. Tylko nie wiem czy nie jest za pozno. bo nie robilam codziennie testu..ciekawe... i moze przez to tak ze mnie lecialo doslownie woda. A seksilismy sie we wt i bedziemy dopiero dzisiaj;/ hmm.. takze jesli to owu to @ przyjdzie za 2tyg. ale jajniki bola mnie dopiero od wczoraj to moze nie jest jeszcze za pozno
jesli przyjdzie malpa w miare szybko to chyba tez zaczne ta tempke mierzyc...ale raczej mi sie nie chce.

Palu to mocno zaciskam&&&& żeby się udało i żeby zdążyły dopłynąć:p

Maćku a Ty ??j@nadeszła??nie czytałam Was trochę

mama mi tak skacze raz 37.1 raz 37
a wczoraj mialam 37.1 wiec tez jest lekki spadek
ale sie tym bardzo nie martwie
bo jesli jest min 37 to ok gorzej jak spadnie ponizej 37
wiec wszystko ok u ciebie nic sie nie stresuj i czekaj do wtorku
bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
musi być dobrze!!!!!!!
a jak reszta kobietek??żadna nie testuje w najbliższym czasie?? ciiiszzzaa tuutaj taka, odzywajcie się co tam u Was!!!
wkońcu WSZYSTKIM NAM SIĘ UDA!!!!
pozdrowionka i buziaki dla wszystkich staraczek !:*

reklama
hej kochane.

Czekam tylko na nowy cykl... i zaczynam brac Clostilbegyt. Pierwszy raz. Będe was informowac co i jak. Służe radą ;)

Do góry