reklama
K
kamii150
Gość
Błonka zamień się ! Ja ma takie skurcze ,zę nie wiem czy nie powinnam pakować jakiejś torby :-
no:
A nawet nic nie mam gotowego nawet ciuszków nie wyprałam
Ja nie wiem Ci moi lekarze chyba sami nie wiedzą co mi dać ,żeby pomogło...
A nawet nic nie mam gotowego nawet ciuszków nie wyprałam

Ja nie wiem Ci moi lekarze chyba sami nie wiedzą co mi dać ,żeby pomogło...
oo u mnie zmiana sytuacji.. mam bol lekki od krzyza do podbrzusza ale ciagly i bardzo delikatny... zwiastunow coraz wiecej
ale jeszcze nie dzis
zobaczycie ze jeszcze mam kilka dni
hehe
kamii wrzuc kilka bodziakow na 40 stopni do pralki i wyprasuj a torbe sobie wyjmij i podpakuj same najpotrzebniejsze rzeczy wiesz.. pizama recznik podpaski... i niech sobie stoi
kamii wrzuc kilka bodziakow na 40 stopni do pralki i wyprasuj a torbe sobie wyjmij i podpakuj same najpotrzebniejsze rzeczy wiesz.. pizama recznik podpaski... i niech sobie stoi
K
kamii150
Gość
Błonka-wiem ,ale ja nawet proszku dla niemowląt nie mam kupionego 
A żeby spakować torbę to muszę mieć wszystko wyprane ,wyprasowane ..Pamiętam do porodu z Nadią miałam jedna torbę giganta i 2 siatki + paczka pampersów
hehe a i tak rodzina mi coś tam dowoziła bo Jednak czegoś brakowało 

A żeby spakować torbę to muszę mieć wszystko wyprane ,wyprasowane ..Pamiętam do porodu z Nadią miałam jedna torbę giganta i 2 siatki + paczka pampersów

kochana ja Ci pwoiem co ja mam w torbie...
kosmetyki swoje.. wiesz, mydlo, szczotka, szczoteczka do zebow, pasta krem itp maszynka do golenia
reczniki 2 i jeden maly
2 pizamy
stanik do karmienia, 3 paczki podpasek duzych, majtki poporodowe, podklady na lozko, tantum rosa i spryskiwacz, wkladki laktacyjne, kapcie, klapki pod prysznic, dokumenty i w sumie CHYBA tyle tam mam... i mam 2 torbe dla Zosi osobną... z ciuszkami, pampersami, chusteczkami i takie pierdoły
kosmetyki swoje.. wiesz, mydlo, szczotka, szczoteczka do zebow, pasta krem itp maszynka do golenia
reczniki 2 i jeden maly
2 pizamy
stanik do karmienia, 3 paczki podpasek duzych, majtki poporodowe, podklady na lozko, tantum rosa i spryskiwacz, wkladki laktacyjne, kapcie, klapki pod prysznic, dokumenty i w sumie CHYBA tyle tam mam... i mam 2 torbe dla Zosi osobną... z ciuszkami, pampersami, chusteczkami i takie pierdoły
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Kamii oby to falszywy alarm byl :/
ja dzisiaj zaczynam 5 tydzien
ja dzisiaj zaczynam 5 tydzien
Królowa_Dramatu
co to sa majtki poporodowe???
K
kamii150
Gość
królowa -majtki poporodowe zazwyczaj jednorazowe z siateczki - kupisz w każdej aptece.
Fajna sprawa w sumie bo zabrudzą się i po prostu je wyrzucasz -nie musisz się martwić o swoją bieliznę ,a kosztują grosze .
edit- mam taką straszna ochotę na zestaw-chipsy + zimna pepsi - i niestety to i to G. mam w domu
Ale będę silna - zobaczymy na jak długo
Fajna sprawa w sumie bo zabrudzą się i po prostu je wyrzucasz -nie musisz się martwić o swoją bieliznę ,a kosztują grosze .
edit- mam taką straszna ochotę na zestaw-chipsy + zimna pepsi - i niestety to i to G. mam w domu

Ale będę silna - zobaczymy na jak długo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Królowa_Dramatu
jestem jeszcze kompletnie zielona w tym temacie 
Podziel się: