Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to tradycyjnie chyba Centrum Kopernik, można zwiedzić na starówce malutkie knajpki, o których wiedzą w większości tylko warszawiacy (a nie powiem które - chcesz kreatywnie to sama znajdź), znaleźć schowaną uliczkę tysiąca schodków , ewentualnie łyżwy na Narodowym czy przy PKiN
A niedługo się otwiera Muzeum Wódki na Wierzbowej, podobno będzie super! Zresztą narodowa dumaOtwierają pasjonaci, więc jestem pewna że muzeum będzie wartościowe
![]()
Czytałam na ich fejsie, że jest opcja biletu w ramach którego można degustowaćPolecam powyższe równieżDodałabym Muzeum Narodowe, tak są często wystawy czasowe również. O Muzeum Wódki nie słyszałam, a to takie bardziej ekspozycyjne, czy degustacyjne?
![]()
Bylam i smailo moge polecicCzytałam na ich fejsie, że jest opcja biletu w ramach którego można degustowaćAle samo muzeum otwierają dopiero za 3 dni!
A to nie wiem , ja bylam w tym przy ul. Wierzbowej, przy Teatrze Wielkim i to moge polecicJa do domu horrorów nie bardzo... Do Kopernika się chciałam wybrać, ale straszne tłumy mnie skutecznie odstraszyły.... Z tego, co czytam są dwa muzea wódki w Wawie![]()