Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Faza lutealna spokojnie może trwać do 14 dni. To, że zazwyczaj miałaś 12 nie wyklucza, że tym razem będzie te 14Cześćmam prośbę o opinie co sądzicie o mojej sytuacji, a mianowicie miałam pik 14dc, 15dc prawdopodobna owulacja - śluz płodny, a 16dc już słabe testy owu. Temperatura też od razu skoczyła 16 dc, więc raczej potwierdzona podwójnie, aczkolwiek proga nie robiłam, więc nie ma100%, prawda?
Dzisiaj powinnam dostać miesiaczke, bo mam fazę lutealna 12 dni, a temperatura dalej dość wysoka. Testy ofc negatywne (robiłam tylko one step), nie ma ani cienia cienia.
Najlepsze jest w tym wszystkim, że dzisiaj zaczęły mnie boleć cycki, więc już całkiem zwariowałam xd
Odkąd zaczęliśmy się starać o dziecko, to moje cykle są po prostu mega dziwne. W tym cyklu zaczęłam brać inzytol 1200 mg - czy to może mieć jakiś wpływ na wydłużenie fazy lutealnej?
A co powiecie na ten cykl?
Czy dziewczyny, które mierzą temperatury zauważyły, czy w cyklu ciążowym była wyższa temperatura niż zwykle w fazie lutealnej?
Nigdy nie miałam takich wysokich temp., więc pokładam ogromne nadzieje w tym cyklu
Staram się z partnerem już 8 miesięcy i jeszcze ani razu nie udało mi się zajść w ciążę.
Dam znac za 6 dni, gdy będę testować![]()
Zakładam, że zachowujesz higienę badania i mierzysz poprawnie, ale dopiero 18 wysokich temperatur potwierdza ciąże