Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i wrecz mnie obarczali wina wmawiajac ze zle sie odzywiam - jadlam gotowanego kurczaka, warzywa:marchew, ziemniak, ryz, zero herbaty, kawy, sokow, surowych owocow i warzyw, nabialu pod zadna postacia - scisla dieta 
... chudlam w oczach a kolki wrecz nasilaly sie 
- co potwierdzam ... juz teraz zdaza sie mlodej urzadzic taka akcje ze wysiadam w biegu 

) plus taniec po pokoju i dosc glosna muzyka i to tylko i wylacznie sting
(dobrze ze mloda urodzila sie z gustem muzycznym
) 
ale to prawda kolki mijaja 
marriaa tez myslalam o kolkach w kategorii fanaberii ale niestety nie mozna mowic o fanaberiach u dwumiesiecznego dziecka ... moim zdaniem ono naprawde cierpi a placz to jedyny sposob aby nam to powiedziecCzasami zastanawiam sie czy nie sa to jej fanaberie a nie kolka. .... Dzisiejszej nocy zasneła zmeczona płaczem ale wczoraj miała dzien pełen wrazen i mało spała a potem jak przypuszczam ciezko było jej usnąc i stad ta awantura:-)
... moja tez zachowywala sie podobnie jak twoja mala niby byla glodna niby chciala jesc, ciagnela lapczywie krztusila sie ja sie denerwowalam i kolko zamkniete... odpuscilam sobie karmienie piersia i zaczelo byc normalnie ...