reklama

Co na mdłości i zmęczenie?

sylwuska1987

Fanka BB :)
Jestem w 7 tyg ciąży i strasznie męczą mnie mdłości. Niby jestem glodna a nie moge nic zjesc :/ a druga recz to ciągle zmęczenie. Spie po 12 h w nocy czasem godzinna drzemka w dzien a ja nadal jestem zmeczona. Macie jakies sposoby na taki stan czy poprostu trzeba to przeczekać

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zmęczenie może być przez niedobory żywieniowe. W diecie nie powinno zabraknąć białek, witamin i minerałów. Najważniejsze są teraz żelazo, magnez i wapń. Pić wodę małymi łyczkami i dużo wypoczywać. Jeśli nie pomoże zgłosić należy lekarzowi.

a ja właśnie myślę ze powinny być osobne wątki bo robi się bałagan. Na głównym jest juz wszystko nawet o wynikach co ma swój temat osobno. A jeżeli chce dziewczyna przepis na pozbycie sie mdłości to przelecenie 350 stron w głównym trochę czasu zajmie

Nikt jej nie każe przelatywać ponad 100 stron, wystarczy zapytać :) a jak ktoś bardzo chce to wystarczy skorzystać z wyszukiwarki na wątku i pojawia się posty o określonym temacie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie osoby nowej jest za dużo tego wszystkiego, za dużo szukania i przeglądania wątków. Więc jak mam jakiś problem lub pytanie pytam na innych forach, gdzie można otworzyć temat dotyczący problemów itp. przyszłych mam. I nie ukrywam jeszcze nikt nie zwrócił mi uwagi, ze temat już był itp. Ale myślę, że ma to do siebie tyle, że każdy jest na forum mile widziany i każdego problemy są nie tyle mile widziane ale zawsze znajdzie się odpowiedź.

No to przecież mówię ze zawsze można zadać pytanie w głównym wątku, jak dla mnie nie ma potrzeby otwierać za każdym razem nowego tematu. I również uważam ze tu na forum każdy jest miłe widziany i może podzielić się swoimi wątpliwościami, obawami, problemami. To jest moje zdanie. Tak jak mówiłam, ja się dostosuje. Nie mam z tym problemu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie :) Jak korzystasz z aplikacji to na górze masz taką lupkę z napiszem 'szukaj w wątku', a jeśli ze standardowej strony forum to na górze strony nad napisem babyboom masz 'szukaj' i wystarczy że zaznaczysz tam opcję 'szukaj tylko w tym wątku' i już :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry