reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co na obiad i kolacje

Katka

Użyszkodnik ;)
Miasto
zakorkowany Poznań..
Zakladam nowy watek abysmy mogly sobie nawzajem podpwoedziec,gdy weny nam zabraknie,coz familii naszej zaserwowac.Ja mam z tym problem,gl. z kolacjami.

Ja dzis lajtowo,bo Hania jeszcze na diecie.
obiad :
rosolek + ziemniaczki,got.miesko z kurczaczka,sosik koperkowo - pietruszkowy i brokuly
kolacja: ryz z jablkiem

reklama
U Nas dzisiaj

Obiad: zupa buraczkowa + ziemniaki z indykiem i ogórkiem kiszonym
kolacja: kanapka z parówką

fajny watek, bo ja mam problem z kolacjami dla malej. ona na slodko nie przepada, wiec caly czas tluczemy jajko, parowka, grznaki z serem itd. ile tak mozna???

świetny wątek - z chęcią skorzystam z waszych propozycji, bo u mnie w kółko kanapka z wędlinką, parówka lub serek danio:baffled:

Wątek rewelka!!!

U nas też w kółko to samo jajko na miękko, jajecznica i kanapeczki i paróweczki
Ale mnie sie już nudzi a co dopiero maluszkom...

Mam pytanko - dajecie dzieciom drób?
Bo ja jakoś mam opory....

Ja daję, ale tylko kurczaka.Ani indyka, ani innych temu podobnych sama nie lubię więc i dzieciom nie daję:sorry2:Ostatnio po wiadomościach o ptasiej grypie w PL bałam się trochę, ale przecież kurczaka dobrze myję później długo gotuję, więc chyba nic im nie będzie.

Ja wczoraj na kolację zrobiłam Amelce coś nowego dla niej ;-)...omleta z ociupinką dźemu malinowego...efekt: zjadła :blink::-)

Z niecierpliwością czekam na propozycje bo już gdzieś pisałam że mam wrażenie że moje dziecko je w kółko to samo...

U nas też ciągle to samo, tzn dla Kuby: jajko na miękko, jajecznica, twarożek wiejski, parówki (najlepsze danie dla Kubusia), czasami chleb z pasztetówką, ostatnio chciałm dac mu płatki kukurydziane z mlekiem, ale coś nie bardzo mu szło... spróbuję jeszcze raz...

A u nas dziś na obiad kotlety z piersi kurcza, surówka i ziemniaki, a Kuba krupniczek.

reklama
Do góry