Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teoretycznie masz rację ale w praktyce róznie bywa nie jeden przypadek byl mimo niskiej bety nawet ktora wyklucza ciąze jednak okazuje się że w ciąza jest życie bardzo lubi nas zaskakiwaćBeta wskazuje ze nie jestes w ciazy.
Ja bym zrobila w ogóle zwykły test.
Ciąża jest powyżej 5 dopiero.
A beta to masz 100% gwarancji nie ma czegoś takiego ze beta negatywna a test pozytywny .
Bo beta wychodzi szybciej.
zwykły test również robiłam i wyszła taki cień cienia dlatego zrobiłam elektroniczny test pink mam większe zaufanie do tych elektronicznych jeszcze się na nich nie zawiodłamBeta wskazuje ze nie jestes w ciazy.
Ja bym zrobila w ogóle zwykły test.
Ciąża jest powyżej 5 dopiero.
A beta to masz 100% gwarancji nie ma czegoś takiego ze beta negatywna a test pozytywny .
Bo beta wychodzi szybciej.
betę robiłam wczoraj a test dzień wcześniejA kiedy robiłaś betę a kiedy test?
w poprzednich cyklach robiłam również elekroniczny i pokazal not pregnant czyli brak ciązyA kiedy robiłaś betę a kiedy test?
betę robiłam wczoraj a test dzień wcześniejA kiedy robiłaś betę a kiedy test?
też tego nie wykluczam zrobię test i jak wyjdzie pozytywny to pójdę do lekarzaTo może oznaczać ciążę biochemiczną.