• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co o tym myśleć

Witam Dziewczyny może pomożecie wczoraj powinnam dostać okres zamiast tego od kilku dni mam biały śluz . Test robiłam test jednen wyszedł tak , Natomiast drugi - . Zrobilam rownież Bobo test i teraz słuchajcie druga kreska pojawiała sie prawie od razu w ciągu minuty,potem zanikła. dopiero po dłuższym czasie pojawiła się znowu ( magia ) . dodam że temperatura jest 37,3 . Co myślicie na ten temat Do lekarza oczywiście za wczesnie .

reklama
Witam Dziewczyny może pomożecie wczoraj powinnam dostać okres zamiast tego od kilku dni mam biały śluz . Test robiłam test jednen wyszedł tak , Natomiast drugi - . Zrobilam rownież Bobo test i teraz słuchajcie druga kreska pojawiała sie prawie od razu w ciągu minuty,potem zanikła. dopiero po dłuższym czasie pojawiła się znowu ( magia ) . dodam że temperatura jest 37,3 . Co myślicie na ten temat Do lekarza oczywiście za wczesnie .
Najlepszym wyjściem w takiej sytuacji jest iść do laboratorium i zrobić badanie betahcg. 100% pewność że jesteś w ciąży jeśli wyjdzie wynik większy niż 5. Z testami to jest tak że są różnej czułości. A często też się tak zdaża że nawet jeśli są tej samej czułości to i tak mogą pokazywać różne wyniki bo czułość może się minimalnie różnic. Jeżeli chodzi o objawy, to różnie z nimi jest, teoretycznie jest to jakiś wyznacznik ale nic dającego 100% pewność.
Jeżeli nie masz możliwości zrobić badania z krwi to poczekaj 2-3 dni i zrób znowu test. Stężenie betahcg powinno być już większe.

Tak Myślę zeby zrobić Betę . Okres mam jak w zegarku powinien być już wczoraj .Szczerze też nie wiem jak z tą moją owulacją . Okres miałam 19 lipiec mam co 26, 27 dni teoretycznie owulacja przypadała 31 lipca . Od tego dnia czyli 31 współzyliśmy do końca . Mam pytanie jaki test polecacie ?

Z tym zegarkiem jakim jest nasz organizm to jest tak że ileś tam lat będzie to się sprawdzać a potem wystarczy większy stres, wyjazd czy przeziębienie i może coś się zmienić ;) chociaż oczywiście życzę Ci żeby jednak były 2 kreseczki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry