• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co o tym myśleć

Nie to na bank nie ciąża.
A nawet jak ktos jest w ciąży to lekarze na takim etapie nic tam nie zobaczą .
to prawda więc lepiej poczekam ,ale czytałam własnie o dziewczynie która miała podobny przypadek do mojego i test pozytywny a beta negatywna coś czuła ze mimo to jest zrobiła za jakiś czas bete która wzrosła duzo więcej a testy wychodzily pozytywnie i jej lekarz mowił że nic nie daje 100% pewnosci nawet te badanie to tylko maszyna która może się mylic są duzo takich przypadków , Mnie zdziwiło te plamienie które z pewnością nie jest okresem i test . po za tym nie uzywamy zabezpieczenia nie wiem ale mimo to czuje że coś jest że być może to ciązą cholercia wie . :)

reklama
Wątpliwa sprawa:-) Ale daj znac.Najlepiej bete powtorz.
Dam znać jutro .Podobno jeden wynik bety o niczym nie świadczy że wszystko moze się zmienić . okresu nadal brak .zawsze mam jak w zegarku a tu tylko brązowe plamienia nawet nie wiem jak to nazwać jeszcze chcę dodać że nie zabezpieczamy się i test pierwszy raz wyszedl pozytywny a te zwykłe cien cienia

Dam znać jutro .Podobno jeden wynik bety o niczym nie świadczy że wszystko moze się zmienić . okresu nadal brak .zawsze mam jak w zegarku a tu tylko brązowe plamienia nawet nie wiem jak to nazwać jeszcze chcę dodać że nie zabezpieczamy się i test pierwszy raz wyszedl pozytywny a te zwykłe cien cienia
Ale beta wychodzi szybciej niz test.:-)
Wiec powtorz jutro i bedzie czarno na bialym.A okres zawsze moze sie przesunac ten pierwszy raz:-). Przerywany czy do konca mam rozumiec?:D

reklama
Nie chodzi o marke, jakosc itd testu. Wadliwe testy sie zdarzaja kazdej firmie.
Ja mam wieksze zaufanie do badan z krwi anizeli z moczu. No ale powodzenia, moze jednak sie udalo i jest ciaza :)
robiłam ten test a jutro będę robić ten

Załączniki

• 1508414809apteka_internetowa_gemini_test_ci--owy_pink_elektroniczny_1_sztuka.jpg
    1508414809apteka_internetowa_gemini_test_ci--owy_pink_elektroniczny_1_sztuka.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 96
  • 128390angle_overlay.png
    128390angle_overlay.png
    60,4 KB · Wyświetleń: 182

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry