Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już jestem na wypoczynkowym - dobrze,że miałam uzbieranego sporo - więc do pracy od marca dopiero. O wychowawczym nawet nie mam co marzyć jako samotna matka. Mam wprawdzie jeszcze własną działalność, ale dochody nieregularne niestety. Jej nie przerywałam więc wychodzę często i to czasem na cały dzień w związku z tym. Do pomocy mam Mamę na zmianę z Opiekunką, która jeszcze w domu mi coś zrobi. Często jest też tak, że pracuję w domu więc się Krysią nie zajmuję. To b.grzeczne i przeurocze Dziewczę, ale uwagi wymaga prawie cały czas i chyba nie dałabym rady mieć cierpliwość aby tak cały czas z Nią spędzać, zważywszy, że z tyłu głowy miałabym to co jest nie zrobione nie tylko zawodowo ale i domowo.
Od marca nie wiem jak będzie - napewno rano będę musiała wstawać może i popracować - b. lubię o tej porze - ale i się ogarnąć tak aby gdy przyjdzie ktoś do Młodej ubrać się tylko i wyjść. Tylko, że teraz się budzi przed 6 nawet a chciałabym aby między 7 a 8. Planuję wracać najpóźniej o 18 przy założeniu, że kłaść będę Krysię ok. 20. No i weekendy dla nas. Ale i tak wiem, że będę tęsknić :-(Od września myślę żłobek:-)