reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Co polecacie dla maluszka?

As jako specjalista na pewno masz rację, co do trwałości też się mogę zgodzić, ale jakoś nie umiem wyobrazić sobie, że kupuję gryzak dla dziecka w sklepie zoologicznym.
Jasne ,a ja Ci podam mały przykład .
To piłka jeżyk -stosowana do zabawy ,rehabilitacji i stymulacji dzieci .
PIŁKA DO REHABILITACJI DŁONI JEZYK MASAZU 7 CM (2097745840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A to piłka jeżyk dla szczeniaków .
Zabawki dla psów tanio w zooplus: Piłka- jeżyk, 9 cm
Którą wybierze małe dziecko ?
Jak myślisz ?
Stawiam na to ,że tą drugą ;-)
Wykonane są dokładnie z tego samego materiału .
Różnią się tylko metkami doczepionymi do produktu i wyglądem zewnętrznym .
Obie zabawki słuzą do tego samego -do stymulacji w szerokim zakresie .;-):-):-)

reklama
jak najbardziej zgadzam się z tym że w zoologicznym można wyszukać dużo fajnych zabawek dla dzieciaczka:tak: nie raz jak kupowałam swojemu yorkowi jakieś zabawki to śmiałam się że nie które to wyglądają jak ze sklepu z zabawkami dla dzieci:-D i mój piesio się tak przyzwyczaił do takich zabawek że jak teraz kupiłam dla małego tą zabawkę co na fotkach była na zakupowych to chciał ją koniecznie zwinąć bo myślał że to dla niego bo te w zoologicznym są baaardzo podobne:-D

no coś w tym jest, bo jak jestesmy w zoologicznym to młody te ma ochotę na te zabawki

A ja myslalam ze tylko ja jestem przeciw ceratkom.Materac musi oddychac inaczej beda sie w nim grzyby rozwijac.Lepiej kupic taka mate ochronna ktora wchlania wilgoc i przepuszcza powietrze.

Kurcze dobrze ,że tu zajżałam .Stara baba ,a zapomniałam,że jak chłopcy byli mali to zwykłą folię pod prześcieradło się dawał na to kocyk.OJ już zamówiłam dwa ochraniacze takie z frotką na allegro po 19 złotych.

reklama
Do góry