reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Co polecacie dla maluszka?

Jasne ,a ja Ci podam mały przykład .
To piłka jeżyk -stosowana do zabawy ,rehabilitacji i stymulacji dzieci .
PIŁKA DO REHABILITACJI DŁONI JEZYK MASAZU 7 CM (2097745840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A to piłka jeżyk dla szczeniaków .
Zabawki dla psów tanio w zooplus: Piłka- jeżyk, 9 cm
Którą wybierze małe dziecko ?
Jak myślisz ?
Stawiam na to ,że tą drugą ;-)
Wykonane są dokładnie z tego samego materiału .
Różnią się tylko metkami doczepionymi do produktu i wyglądem zewnętrznym .
Obie zabawki słuzą do tego samego -do stymulacji w szerokim zakresie .;-):-):-)

Jedyną różnicą jest to że niektórych potowornie boli, to że z zoologicznego. Pracowałam, niektóre zabawki są naprawde świetne, dla psa/kota wręcz muszą być trwalsze ;)

reklama
Karolki sama bym się na taki skusiła, tylko, że mamy już obiecany wózek od znajomych... Więc jeśli już mam - to nie ma sensu przepłacać :-D Ten, który ty masz też jest bardzo fajny :tak:

paulinka88 wizualnie wszystkie są ładne:) mi się zawsze podobały te klasyczne zwłaszcza opcja wózka głębokiego:tak: a widziałaś te wózki w realu? bo to najważniejsze moim zdaniem, ja upatrzyłam sobie w necie wózek a w realu okazał się kompletnie nie dla mnie nie dla moich potrzeb i kupiliśmy ten na który wcześniej uwagi nawet nie zwracałam;-)

Widziałam dwa:) Acoustic i Balilla:) Bardzo fajne. Tylko ten Ballila widziałam czarny w zebrę z białymi kołami. W tej opcji mi się nie widzi. Podoba mi się albo ten beżowy, albo biało-różowy. A że będę miała synka więc problem się rozwiązał:)

to super bo nie ma to jak dotknąć i pojeździć choć trochę po sklepie;-) dlatego ja proponuję wybierać między tymi które widziałaś w realu:tak:

reklama
Znalazlam jakas fotke z naszych poczatkow chustowych
chusta.jpg

Do góry