reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Ale sprytna dziewczynka z tej Natalki. Super się rozwija:-) Gratulacje!

Jak ja czytam co Wasze dzieciaki robią to mi nieraz włosy dęba stają:szok::szok::szok::szok::szok:
Pola na etapie Piszczalstwa radosnego - współczuję sąsiadom, ale co tam chyba ich nie zniechęciła, bo pod nami parka właśnie w początkowym okresie ciąży:tak::tak::tak::tak::tak:

Viki jeszcze nie piszczy, ale uroczo smieje sie na glos jak sie ja laskocze w brzuszek:-) No i w koncu nauczyla sie obracac na brzuszek

Gratulacje dla Natalki :-).
Kubuś od kilku dni też podnosi się na kolanka, a przy tym opiera się czołem o podłogę i potem prostuje nogi, podnosząc pupę do góry. Wygląda to tak, jakby chciał stanąć na głowie:tak::-D. Może jutro uda mi się zrobić fotkę.

Gratuluje wszystkim dzieciaczkom umiejętności, jak czytam co wasze dzieci potrafią to stwierdzam, że z mojej małej to leniuszek jest.

Ostatnio nauczyła się przesuwać do tyłu, leży na brzuszku podnosi się na rękach, nogi podkurcza i odpycha się rączkami. Jak wyjde z pokoju i po chwili wróce, to aż się dziwie, że tak daleko zaszła. Obraca się na brzuszku wkoło i cofa do tyłu co pozwala pokonac jej spore odległości. Najszybciej to jednak wykonuje jak chce szybko dostac się do psa i złapać go za ucho :-)

Ela 83 wygląda na to że mojej Poli też się kierunki pomyliły i zamiast do przodu to ona się cofa:-D:-D:-D:-D taki z niej mały raczek-nieboraczek:-D

reklama
A ja odkryłam, że Jagoda potrafi sama trzymać butelkę i z niej pić.Co chwilę wyciąga ją z buzi i wkłada spowrotem :)Wcześniej tego nie wiedziałam, bo cyckowa jest.

Do góry