reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny Karolinka też potrafi okropnie piszczeć, a od kilku dni tak śmiesznie biadoli, mam nadzieję ze rozumiecie o co chodzi, takie śmieszne gaworzenie :-D

reklama
No własnie miałam napisać, że Natalka piszczy od jakiś dwóch dni, normalnie nie widomo czy śmiać się czy płakac, a w sklepie to dziś na nas tak dziwnie patrzyli, bo nie wiedzieli co jest grane, a Natka na cały regulator :-D Ostatni tez jak leży na brzuczku to czasami wskakuje na kolanka, coś czuję, że chyba też zacznie się powoli podnoszenie tyłeczka :-)

taaak, Jagoda dźwiękowo udaje wieloryba.
Poza tym wczoraj nauczyła się chlapać w wanience. Wszstko i wszyscy byli mokrzy dookoła :) Cudna była.
A poza tym wkurzyła się na mnie, bo dałam jej pusty kubek po kawie do zabawy, a ona chciała się napić. Mąż musiał szybko przynieśc soczek i wlac jej do kubka (normalnego). Oczywiście polała się cała, ale była szczęśliwa. Resztę soczku dostała łyżeczką.
Dorosła ta moja dama :)

Tak! Co do dźwięków to ostatnio Olek zawodzi. Miałczy jak kot i no ciągle powtarza: bababababa albo mamamamama.
Chlapie juz od dawna, bo może - leży w dużej wannie. :-)
A na widok butelki (zawsze mam na spacerze małą butelkę mineralnej) aż się trzęsie! Ile razy był płacz, ze już pusta albo zakręcona i nic nie leci! No i kubki też go kręcą, gdzielokwiek zauważy zaraz ręce wyciąga.

Moj syn mnie dzisiaj rozwalil z rana.Wstal po 9-tej no i slysze z jego pokoju jakies chichoty i spiewy wiec leze sobie dalej w swoim lozeczku ale po pol godzinie stwierdzilam ze wstane i go przewine podchodze do lozeczka i co widze:szok: :szok: :szok: moj synek lezy nagusienki tzn.bez pajacyka!!!Otoz wyzej wspomniany pajacyk jest na suwak a na koncu ma taka mala materialowa rybke no i moj maly artysta tak sie bawil ze sobie rozsunal pajac a wypelzniecie z niego to juz byla pewnie bulka z maslem:-D Tak wiec mam malego kombinatora w domu.Ma zadatki na Chippendelsa:laugh2: :laugh2: :laugh2: Co do chlapania to tak jak Olo Irlandii Frank kapie sie w duzej wannie z duza iloscia wody i chlapie juz od dawna.Ma luz i zabawe wiec wanienka dziecinna poszla w odstawke po dwoch miesiacach...
A te piski naszych pociech drogie panie to ponoc na sile beda przybierac z dnia na dzien.....

Buba - to dopiero artysta z Twojego synka:tak::-D.
U nas piski i chlapanie też na porządku dziennym. Ostatni pokaz pisków, wrzasków i chichotów był w poczekalni przed kontrolą bioderek. Wszyscy mieli niezły ubaw, a mój ma chyba zadatki na showmana:-D;-).

buba ubawilam sie po pachy jak to czytalam :) bedziesz miala artyste w domu :)

margarett - czekamy na wiesci jak Natalka zacznie raczkowac :)

widze ze nie tylko kamilka piszczy :) a jezeli chodzi o chlapanie to mala uwielbia siedziec w duzej wannie z michalem - ma wtedy super radoche no i te jego zabwaki :)

Buba, niezłego masz ananaska w domku, ciekawe co wymysli następnym razem :-)
A to jest zdjęcie Natki, jak wskakuje na kolanka, sorki za sytuacje, ale własnie mialam ją kąpać, więc juz prawie rozebrana jest :laugh2:
1006445uz6.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry