bananka8686
Fanka BB :)
Takiego nie używałam ale ciąża jak byk!Wlasnie kolezanka podrzucila mi Polski Pinkco o tym myslisz? Bo ja zglupialam do reszty
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Takiego nie używałam ale ciąża jak byk!Wlasnie kolezanka podrzucila mi Polski Pinkco o tym myslisz? Bo ja zglupialam do reszty
![]()
Okaze sie jutroTakiego nie używałam ale ciąża jak byk!
Jak się jest w ciąży to się ma takie bóle jak na okresOkaze sie jutroja juz naprawde nie wiem co mam myslec, negatywne, cienie i gruba krecha ehhh w dodatku ciagle uczucie,ze @ tuz tuz.
Czytalam troche na ten temat. Mimo,ze urodzilam dwojke dzieci to zadnych dolegliwosci na poczatkach nigdy nie mialam,dlatego mam mieszane uczucia. Ale tez nie chce sie stresowac i jakos musze wytrzymac do jutra co ta beta mi przyniesieJak się jest w ciąży to się ma takie bóle jak na okres![]()
Nie martw sie, ja to tym testom juz nie wierze nic a nicDziewczyny test bobo mnie oszukal dzisiaj zrobilam i bobo test i pink i na bobo zaraz pojawił sie cien cienia a na pinku nic ani cienia niebylo. A pink byl o czulosci 10mlu a bobo test o czulosci 25 czyli bobo daje falszywy winyk![]()
A mialam malutką nadzieje. Masakra po co takie wadliwe testy robiaNie martw sie, ja to tym testom juz nie wierze nic a nic![]()
Wierze ci, bo sama mialam nadzieje,a czym blizej tym bardziej ja traceA mialam malutką nadzieje. Masakra po co takie wadliwe testy robia
Nie mogę uwierzyć! Masz zdjęcie?Dziewczyny test bobo mnie oszukal dzisiaj zrobilam i bobo test i pink i na bobo zaraz pojawił sie cien cienia a na pinku nic ani cienia niebylo. A pink byl o czulosci 10mlu a bobo test o czulosci 25 czyli bobo daje falszywy winyk![]()
Niemożliwe! Wczoraj miałaś takie ładne krechy! A to nie jedyny test, który pokazał ci kreskiWierze ci, bo sama mialam nadzieje,a czym blizej tym bardziej ja tracezrobilam teraz jeszcze inny test i nic a nic nie pokazal
![]()