reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
tak jak pisze Kasiad to właśnie koper włoski: robiłam je wczoraj pierwszy raz, są smaczne - maja chrakterystyczny smak lekko anyzkowy, gotuje je w ćwiartkach w osolonej wodzie i podaje tak jak szparagi: z masełkiem i bułka tartą:tak:
masz fotke moze jestem ciekawa jak to wyglada???
 
nie no on mial bez smietany ale mysle ze ogorek kiszony tak dziala w koncu sok z ogorka podobno dziala jak z kapysty ;-)

dzieki za foto
 
reklama
mielone mizeria i smazone plastry ziemniakow
szymek zupka sloiczkowa i pewnie mizeria bo wyskoczy z krzeselka jak nie dostanie
 
Do góry