reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

nie tylko maki z łososiem i krabem, poszliśmy na całość, były też uromaki z krewetką w tempurze i avokado, uromaki california z łososiem i ogórkiem,postpane sezamem z reszty łososia zrobiliśmy sashimi, dodatki tak jak piszesz imbir, wasabi i sos sojowy:tak:

reklama
a jadłaś czy tak na wyrost nie możesz się przekonać;-)miałam podobnie dopóki nie spróbowałam, teraz to jeden z moich przysmaków, do tego bardzo zdrowy:tak:

no próbowałam niby w miejscach gdzie słynie z najwyżeszj jakości więc teoretycznie powinno mi smakować: raz w Londynie, raz w Hamburgu, Sopocie nigdzie więcej owszem podrabiane sushi z kurczakiem to zjem ale typowego sushi nie smak nori mi całkiem nie leży.

ale jak komuś smakuje to super a można prawdziwe cuda robić mi wystarcza patrzenie.

chyba gołąbki ale muszę po kapuchę skoczyć do sklepu:rofl2::baffled:
....................ale tak siedzę i dumam ,ze może zrobię bez kapusty jak widzę jaka pogoda na oknem

gołąbki to mieliśmy ostatnio przez 2 dni z rzędu i ja mam dość :-D i jeszcze drugie tyle zamrożone ;-)

ale pycha były bo świniak zabity wiec było mielonego a było wiec i dziś hamburgery domowej roboty ;-)

reklama
Do góry