Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i jak wizyta?My dziś idziemy położnej na wizytę wiec będzie ważono i mierzenie brzucha i wymusze na Niej dodatkowy skan bo tu w UK przysługują Ci niestety tylko2 jeden w12tyg i kolejny w 20 [emoji853] nawet ginekolog Cię tu nie bada przez cała ciąże tylko z położna masz spotkania co2miesiace. Od6dni borykam sie z takimi bólami pleców,ze chodzić nie mogę aż na nogę ni promieniuje byłam w szpitalu i jedyne co mi powiedzieli to,ze mogę brać paracetamol i przepisali co codamol ale to lek na kodeinie i nie bardzo sie go powinno brać w ciąży wiec mecze sie z bolami[emoji853]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Pierwszy urodzil sie 3670g i 50.5cm takze do tych duzych dzieci nalezal (w sumie malych a grubych)takze brata obstawiam 3800-3900g tym bardziej ze na połówkowym (robilam dokładnie w tym samym czasie oba) Fasolinka 100g ciezsza od brata. Boooziuniu jak ja Go urodze?
To faktycznie kuleczkaMój miał 3750 i 57 cm w tym długie nogi
U małej jak na razie nogi też ponad normę
![]()
Mąż dostał lekarstwo? Bo u mężczyzn jest grzybica bezobjawowa i może Cię zarażać.Od samego początku swędzi mnie na dole.. Podobno to grzybica ... ale później jak.niby było "czysto" mnie nadal swędziało, więc dostałam inne globulki i maści ... teraz mam znowu jakiś stan zapalny i znowu inne leki ale nie wiem czy to pomoże. Zmieniłam już płyn do higieny intymnej na taki apteczny nie drogeryjny... ograniczyliśmy współżycie... bielizne mam tylko bawełnianą ale poprawy brak![]()
Oo to fajnie sie rodzilobo przynajmniej proporcjonalny Twój byl
Jodełka co masz za infekcje przypomnij.. najważniejsze ze z dzidziusiem wszystko dobrze, mi choc bardzo rzadko brzuch się napina to lekarz nawet bez pytania mnie powiedzial zeby od 3trymestru zwolnic o wiele tempo![]()