reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Lizzy byl duzy ale nie az tak ;) 3700g urodzil pierworodny i lekarz w szoku ze dalam rade Go przecisnac... bo ja mala i waska jestem.
Szczerze to jestem przerazona waga Mateuszka.
Wydaje mi sie ze lekarz będzie proponowal wywolanie boli wczesniej zebym dala rade urodzic bo jak dojde do 40tc to na bank Go nie urodze a wtedy cc a tego baaardzo nie chce.

Madziolina_p az ciekawa jestem ile Twoja bedzie miala :) daj koniecznie znac!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj zdecydowałaś się na Mateusza? Gdzieś mi to umknęło. Jakbym miała synka to też byłby Mateusz.

reklama
Fazerka super że wszystko dobrze :) i faktycznie Mateuszek już spory :) ja ważyłam 4100 jak się urodziłam SN to myślę że nie będzie tak źle z dużymi dziećmi :)

A jak już o wadze to położna w szkole rodzenia zawsze mówi, która mama urodziła już i ostatnio jedna laska urodziła dziecko 5200... no szok! Ale to na pewno nie sn, ale sam fakt jak jej musiało być ciężko, bo gdzie tam wody i reszta...

reklama
Fazerka super że wszystko dobrze :) i faktycznie Mateuszek już spory :) ja ważyłam 4100 jak się urodziłam SN to myślę że nie będzie tak źle z dużymi dziećmi :)

To wszystko zalezy od predyspozycji matki, szerokosc kosci biodrowych, wzrost itp. Ja jestem waska i niska takze 4kg dziecko po prostu nie przejdzie między kośćmi. Maksia (niecałe 3700g) bylo mo bardzo ciezko urodzic, w sumie to cud ze dalam rade Go urodzic. Jak donosze Mateusza do końca to będzie miał sporo ponad 4kg :(

Dziekuje dziewczyny ze mile slowa i kciukasy to naprawde duzo dla mnie znaczy ze ktos mi/nam kobicuje :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry