reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Mi na wczorajszej wizycie też pobrał próbkę do GBS ale sama musiałam zawieźć do laboratorium i oczywiście zapłacić 15 zł. A co do parametrów to mi zawsze mówi że ilość wód prawidłowa i że szyjka długa zamknięta, nigdy nie podaje szczegółowych cyfr.

reklama
Ja już chyba od 3 osób słyszałam że najgorsze jest szycie bo oni niby znieczulaja,ale to jest jakieś znieczulenie słabe bardzo i czuć kłócie;-)
mam nadzieję,że nie trafię na jakiegoś uczącego się lekarza-wiadomo że muszą na kimś się podszkolić,ale może nie na mnie;-)

Ilona gratulacje udanej wizyty;-)
Oj nie słuchaj mnie szycie wogole nie bolało. Nic a nic nie czułam...
Mi na wczorajszej wizycie też pobrał próbkę do GBS ale sama musiałam zawieźć do laboratorium i oczywiście zapłacić 15 zł. A co do parametrów to mi zawsze mówi że ilość wód prawidłowa i że szyjka długa zamknięta, nigdy nie podaje szczegółowych cyfr.
Jactez sama zamowilam i placilam 30zl

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A macie jeszcze wizyty jakoś w końcowych tygodniach ciazy? Ja kończę 36 a następna wizyta dopiero w 40. Nie zlecił mi krwi ani moczu juz.. no i z tym ktg też nie wiem gdzie dk udać żeby nie sapali ze od prywatnego lekarza.. jeszcze brakuje żeby za to kasę wzieli

A macie jeszcze wizyty jakoś w końcowych tygodniach ciazy? Ja kończę 36 a następna wizyta dopiero w 40. Nie zlecił mi krwi ani moczu juz.. no i z tym ktg też nie wiem gdzie dk udać żeby nie sapali ze od prywatnego lekarza.. jeszcze brakuje żeby za to kasę wzieli
Ja następną wizytę mam 01.07. i to będzie 38tyd4d i też nie mam już żadnych badań typu mocz czy krew tylko to GBS dostałam.

Ja już tylko w 36 tygodniu będę mieć jedną wizytę u położnej i lekarza na badanie takie ogólne ciśnienia, krwi i moczu. Być może przed samą cesarką będą robić jakieś ostatnie USG.

Ja mam wizyty co 2 tygodnie wiec bede miec 35/36 pozniej 37/38 itd bo zwolnienie tez dostaje na 2 tygodnie. Lekarz mi ten GBS kazal zrobić ale to juz zalatwilam no i mocz mam zrobic przed wizyta..

Ja mam w środę wizytę już ostatnią. Samo usg sprawdzić czy dziecko się odwróciło i będzie to 37 tc mimo ze tydzień temu już miała być ostatnia tak jak u Ciebie. Z ktg to idę do położnej którą mi poleciła lekarka bo nie każda ma sprzęt do tego. Koszt 30 zł. Muszę zrobić 2. Chyba w szpitalu zrobią za darmo ale trzeba zostać na 2 dni

Ja mam teraz 3 tyg przerwy, następna wizyta w 36tyg. Tyle, że ja całą ciążę mam co 3 tygodnie, chyba, że miał urlop czy była majówka to wtedy co 4 miałam...

reklama
Do góry