loumarie
Fanka BB :)
A nie byłaś na IP? Nie sprawdziłaś tego finalnie?
A ja jeszcze się zapytam czy nie jesteś przypadkiem Natii91? Bo to podobne uniwersum i coś za dużo mi się tu łączy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie byłaś na IP? Nie sprawdziłaś tego finalnie?
Kto to Nati?A ja jeszcze się zapytam czy nie jesteś przypadkiem Natii91? Bo to podobne uniwersum i coś za dużo mi się tu łączy...
Mi tu coś nie pasuje 2 miesiące temu niby ciąża a dalej jest we wczesnej ciąży jak to prawie 12 tydzień.
Ładu ani składu to niema
Może by trzeba było pisać "jesteś w ciazy" A ona by to rozumiała jako "nie jesteś"Natii91 to była taka użytkowniczka z bardzo podobną manierą pisania. Wrzucała co miesiąc posty np. z usg z opisem w którym nie było ciąży i pytała czy to ciąża bliźniacza. Słowo pisane do niej wcale nie docierało.![]()
Albo nasza weronika ta co była niby w ciąży,chłopak ja zostawił później nie była,później była w ciąży a na końcu poroniła.Mnie czasem przeraża, że to może nie troll, dziecko które sobie robi jaja tylko naprawdę ciężarna ale np z opóźnieniem umysłowym. Bo takie osoby przecież jak najbardziej mogą zajść w ciążę
Tak tak! Właśnie "ta wczesna ciąża" zasugerowala mi też, że to może być ona.Albo nasza weronika ta co była niby w ciąży,chłopak ja zostawił później nie była,później była w ciąży a na końcu poroniła.