Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

OK.już sobie stąd idę!!!!!!!
Dzięki za mega wyczerpujące odpowiedzi i pomoc! Macie ważniejsze sprawy jak ciastka i Nutella! Gdzieś macie problemy innych!
Myślałam że to strona SAMOTNYCH MATEK!!!!!!!
Ale wy macie ok bez problemów najgorsze za wami i już!
Tylko chyba zapomniałyście że wam też ktoś kiedyś POMÓGŁ!!!
Jesteście jak jakaś sekta nikogo nowego nie akceptujecie????
To ja mam was gdzieś wychodzę bo szkoda czasu

to zem w szokuOK.już sobie stąd idę!!!!!!!
Dzięki za mega wyczerpujące odpowiedzi i pomoc! Macie ważniejsze sprawy jak ciastka i Nutella! Gdzieś macie problemy innych!
Myślałam że to strona SAMOTNYCH MATEK!!!!!!!
Ale wy macie ok bez problemów najgorsze za wami i już!
Tylko chyba zapomniałyście że wam też ktoś kiedyś POMÓGŁ!!!
Jesteście jak jakaś sekta nikogo nowego nie akceptujecie????
To ja mam was gdzieś wychodzę bo szkoda czasu
a przepraszam--jaki tytul watku? dziewczyny sporo naprowadzaly---- a ty ni z gruszki ni z pietruszki- jak filip z konopii --zero nakreslenia sprawy - dopiero któraś cie zapytaa o co chodzi.............. troszke kultury
u mnie to chipsy i kola przed okresemJa przed @ mam straszną ochotę na słodkie i już pomału mnie zbiera![]()

niunia nie zaluj sobieA no wlasnoe chcialam napisac ze jem tiramisu ale jakos mi sie odechcialo![]()

Agutka ty jestes the best![]()
Taka malusia?

)Agutka to zajmij sie teraz wazniejszymy sprawami niz Nutella i ciastka)
Przepraszam,że kurna piszę o tak mało ważnych sprawach. :-( Kurde,chyba,zacznę studiować prawo,bo chciałabym pomóc naszej nowej koleżance,ale za cholerkę nie wiem jak. :-( Bardzo mi przykro,Nikolino,ze ja swojemu exowi całkowicie odebrałam prawa i przez to nie mogę Ci pomóc w kwestii ograniczenia władzy. :-( :-( 
Au siu siu siu u siu siu!