• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry

leżę w łóżku, lapka prze de mną, popijam kawę nadrabiając BB. Oliwka właśnie skończyła śniadanko i co robi? Ogląda shreka cz1.

humor taki jak wczoraj ale jeden dzień użalania się nad sobą wystarczy, więc jak ktoś zapyta co u mnie to jak zwykle z uśmiechem odpowiem "wszystko w najlepszym porządku" :-)

Ja też już mieszkanko posprzątałam, pranie się pierze :-) Oliwka rysuje i wycina, zupka się podgrzewa a ja siedzę przed kompem z drugim kubkiem kawusi z mleczkiem :-)

Wiecie co dziś na śniadanko zjadłam :-) kanapusię z konserwą mięsną z mięska wieprzowego :-) oj wymiękłam - jakie to pyszne :-)

reklama
phantas faktycznie mniami - tez uwielbiam:-pi ostatnio juz dawno nie jadlam:rofl2:

a mnie rano naszlo na zrobienie muffinek - wyszly super a robi sie 10 min:tak: i wlasnie wcinam czekoladowe do kawki:sorry2:bo mały ma drzemke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry