• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hana31 no pstrykali troche ale to nie to samo... wiesz dowiedzialam sie dzis ze jak zona mojej mamy brata rodzila 4 miesiace temu Damianka to on robil zdjecia w szpitalu i jeszcze jej ich nie dal!!:crazy::wściekła/y: ma przyjsc do nas i rozmawiac w poniedzialek bo oczywiscie chce palant pieniadze ! juz my mu obie damy do wiwatu z mama Damianka!

ehhh ... i jeszcze jakos mi smutno mi strasznie.... tesknie za jednym panem a on bardzo bardzo daleko ....:-(

hej dziewczynki:-)
poczytywalam was w tygodniu ale niestety brak czasu i nie zawsze bylo kiedy pisac;-)

na smutki niezawodna chocolatte - u mnie zawsze pomaga wiec tez wcinajcie:-pno i troche slonca by sie przydalo by naladowac akumulatorki:tak:

phantascorcia sliczniutka, super wciaga ten makaronik i ma nieziemskie oczy!!! ale bedziesz miala jak zaczna sie gromadzic adoratorzy:-D:-D

Cześć wieczorem! ;-)

A to mój bąbel (do wglądu tylko do wieczora :-))

Superowa! :-)

agutka - haha - to Ci pan G. zrobił dobrze - deserem:-D

Ojjj,żebyś wiedziała,jaaaaak dobrze! :-D :-D :-D

Hana ja wiem ze ten kurs to nci strasznego, i nie chodiz mi o toze nei moglam isc,w sumie to nawet mnei nie interesowal. do tego po kursie albo sa oferty pracy albo mozna zalozyc walsna dzilalnosc.
kurs nazywal sie DECUPAGE, i chodzilo mniej wiecej o robeinie pudelek ozdobnych, wisiorkow, odnowy starych rzeczy, dotego trzeba miec zdolnosci plastyczne.
a przydzieli mi go bo odkad mam Oli to w urzedzie sie tylko podpisuje.
i nie wiem jak zostanie rozpatrzona moaj rezygnacja, moga mnie an 3 miesiace wykreslic z UP,co nie bardzo jest mi na reke.
ja wiemze to tylko 3 tyg ale Oliwka jest za mala zeby siedziec ze mna po 6 godzin.

Ola,powiem Ci,że oni Cię tak na odczepnego wysłali na ten kurs,żeby mieli coś w papierach zapisanego. :baffled: Wiem to,bo moja koleżanka z podstawówkowej klasy pracuje w UP i kiedyś mi o tym mówiła,jak pracują Ci "urzędnicy". :no: :baffled:

właśnie mi stukneło 5000 postów:-D:-D:-D

Brawooooooo!!! :-) :-) :-)

mnie się wydaje, że nie tylko deserem :tak:

Deserem obkarmił cały dom. :-D A mnie dodatkowo deserem deseru! :-D :-D :-D

Pewnie wszyscy TVN oglądają :-)

Ja nie,bo go nie mam. :-)
Przeglądam BB i zajadam się tostami,bo dziś zakupiłam Nam opiekacz do kanapek - Zuzia uwielbia taki chrupiący chlebek. :-D :tak: :tak: :tak:

Cześć SEKCIARY :-)
Jak tam dzisiejsze samopoczucie??
u mnie strasznie
Juz wczoraj wieczorem mi się zbierało, ale dziś to już jest koszmar.
Chce mi się ryczeć. Schować się pod kołderkę na cały dzień albo najlepiej i tydzień i płakać, płakać i płakać. a jak już się wypłaczę to znów będę "twarda" mamuśka :-)

takie jest moje samopoczucie :-(

hey wszystkim

idę poczytać co było jak mnie nie było

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry