Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ma przyjsc do nas i rozmawiac w poniedzialek bo oczywiscie chce palant pieniadze ! juz my mu obie damy do wiwatu z mama Damianka!
no i troche slonca by sie przydalo by naladowac akumulatorki

A to mój bąbel (do wglądu tylko do wieczora :-))
agutka - haha - to Ci pan G. zrobił dobrze - deserem![]()

Hana ja wiem ze ten kurs to nci strasznego, i nie chodiz mi o toze nei moglam isc,w sumie to nawet mnei nie interesowal. do tego po kursie albo sa oferty pracy albo mozna zalozyc walsna dzilalnosc.
kurs nazywal sie DECUPAGE, i chodzilo mniej wiecej o robeinie pudelek ozdobnych, wisiorkow, odnowy starych rzeczy, dotego trzeba miec zdolnosci plastyczne.
a przydzieli mi go bo odkad mam Oli to w urzedzie sie tylko podpisuje.
i nie wiem jak zostanie rozpatrzona moaj rezygnacja, moga mnie an 3 miesiace wykreslic z UP,co nie bardzo jest mi na reke.
ja wiemze to tylko 3 tyg ale Oliwka jest za mala zeby siedziec ze mna po 6 godzin.
Wiem to,bo moja koleżanka z podstawówkowej klasy pracuje w UP i kiedyś mi o tym mówiła,jak pracują Ci "urzędnicy".

właśnie mi stukneło 5000 postów![]()
mnie się wydaje, że nie tylko deserem![]()
A mnie dodatkowo deserem deseru!

Pewnie wszyscy TVN oglądają :-)

Cześć SEKCIARY :-)
Jak tam dzisiejsze samopoczucie??
u mnie strasznie
Juz wczoraj wieczorem mi się zbierało, ale dziś to już jest koszmar.
Chce mi się ryczeć. Schować się pod kołderkę na cały dzień albo najlepiej i tydzień i płakać, płakać i płakać. a jak już się wypłaczę to znów będę "twarda" mamuśka :-)