reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

A to mój bąbel (do wglądu tylko do wieczora :-))

to co tygryski lubią najbardziej

tak mi się przysnęło w autku :-)

znajomości zawieram bardzo szybciutko - wystarczy iść pokarmić kaczuszki i już nowa koleżanka :-)

czas na herbatkę - to dla mnie było :-)

Zdjęcia są niestety kiepskiej jakości bo jak zwykle robiłam telefonem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć i czołem:-)
majuś Ty z kawusia a ja z colą- haha - a zagryzam kapustą kiszoną:-p:sorry2:i zaraz będę miala w brzuchu bulgotki jak w starej rurze:-D

phantas - co to za smutki przywołujesz- wysyłam słoneczko:tak:
agutka - haha - to Ci pan G. zrobił dobrze - deserem:-D
tafojka - dobre dowcipy:-D:-D:-D
ola - nic straconego - oliwka kiedys pojdzie do przedszkola a TY będziesz mogła poswiecić troszke czasu dla siebie
ssaweczka - przykro mi ze fotki nie wypaliły - i nikt z rodzinki nie pstrykał?:sorry2:

ide dokonczyc obadu bo zaraz natasia przychodzi ze szkołki ------chociaz jedzenie to ostatnie o czym marzy:sorry2:

Ostatnia edycja:
Phantas fajną masz corcie.

Hana ja wiem ze ten kurs to nci strasznego, i nie chodiz mi o toze nei moglam isc,w sumie to nawet mnei nie interesowal. do tego po kursie albo sa oferty pracy albo mozna zalozyc walsna dzilalnosc.
kurs nazywal sie DECUPAGE, i chodzilo mniej wiecej o robeinie pudelek ozdobnych, wisiorkow, odnowy starych rzeczy, dotego trzeba miec zdolnosci plastyczne.
a przydzieli mi go bo odkad mam Oli to w urzedzie sie tylko podpisuje.
i nie wiem jak zostanie rozpatrzona moaj rezygnacja, moga mnie an 3 miesiace wykreslic z UP,co nie bardzo jest mi na reke.
ja wiemze to tylko 3 tyg ale Oliwka jest za mala zeby siedziec ze mna po 6 godzin.

ja jzu koncze kawke i mysle co robic popoludniu bo w sumie trzeba by gdzies wyjsc z Oliwcia:)

reklama
ach, dziękuję dziękuję - pulpecik z niej jest straszny :-) I przemądrzała zaczyna się robić - muszę ją na ziemię sprowadzać.

Hana - smutki były opisane, ale na stronie forum wisiały tylko jakieś 15 minut :-(

Ollka - ja bym się na taki kurs nie nadawała - zero zdolności plastycznych :zawstydzona/y:
5000 - no - nie mało

agutka - haha - to Ci pan G. zrobił dobrze - deserem:-D

mnie się wydaje, że nie tylko deserem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry