reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Wspomne jeszcze, że napierdziela mnie ząb od trzech dni a dentystę mam umóiwonego na przyszły piątek, od dwóch dni jestem na przeciwbólowych...

Phantas nie warto wracać do wspomnień...Zwłaszcza do tych, kóre sprawiają ból...

Ollka odezwij się po kursie, nóż widelec poznasz drugiego takiego Grzesia jakiego ma Agutka :-)

Kochanie, co byś zrobiła, jakbym wygrał w totka?
- Wzięłabym połowę i cię zostawiła.
- OK, trafiłem trójkę. Masz tu 8 zeta i się wynoś.

Babice, nieopodal Lublina. Miejscowy gospodarz wychodzi rano oporządzić swoją krowę. Po chwili wzburzony wraca do chałupy i budzi swoich trzech synów mówiąc:
- Jakiś ch*j ukradł nam krowę!
Starszy syn:
- Jak ch*j, to znaczy konus jakiś...
Średni syn:
- Jak konus, to pewnie z Trojanowa...
Najmłodszy syn:
- Jak z Trojanowa, to pewnie Wasyl.
Zaprzęgli konia do wozu, pojechali do Trojanowa i dali Wasylowi po mordzie. Wasyl jednak nie przyznał się do kradzieży. Profilaktycznie dali mu po mordzie drugi raz, ale także bez efektu. Chcąc nie chcąc wsadzili Wasyla na wóz i pojechali do sądu grodzkiego. Stanęli przed sędzią i ojciec mówi:
- Obudziłem się rano, patrzę krowę ukradł jakiś ch*j. Mówię o tym synom. Najstarszy mówi, że jak ch*j, to musiał być konus. Średni mówi, że jak konus, to z pewnością z Trojanowa. Najmłodszy mówi, że jak z Trojanowa, to na pewno Wasyl. Daliśmy mu po mordzie, ale krowy nie chce oddać!
Sędzia:
- Hmmm... logika niby żelazna, ale to jeszcze niczego nie dowodzi. No na ten przykład, powiedzcie mi, co mam w tym pudełku?
Ojciec:
- Pudełko kwadratowe...
Najstarszy syn:
- To znaczy, że w nim coś okrągłego...
Średni syn:
- Jak okrągłe to musi być pomarańczowe...
Najmłodszy:
- Jak pomarańczowe, to z pewnością mandarynka...
Sędzia zdumiony zagląda do pudełka i mówi:
- No, Wasyl.... Krowę trzeba będzie jednak oddać...

:-):-):-):-)

Melduej sie w sekcie:-D(jeszcze ktos w to uwierzy i nas namierza:szok:)
Teraz dopiero kawke pije bo maly spac rano nie chcial:sorry:
Tafojka:-D:-D:-D:-D
Phantas moze jutro bedzie lepszy dzien;-)
Olka powodzonka na kursie no i wypatruj moze jakis drugi G. sie pojawi:-p
No a ja dzisiaj mam w planie wyskoczyc na spacerek bo nawet slonko wyszlo,ale zimno jest:sorry:lepsze to niz deszcz:baffled:

hehe to moja ulubiona sekta ! ja mojej malej dobudzic nie moge ale niech spi smacznie... wsciekla jestem jak osa dziewczyny z terenu warszawy nie korzystajcie z uslug p. Franciszka Dzieciola - fotografa - facet jest nie sumienny i nie ma pojecia o robieniu zdjec tym efektem nie mam zdjec z chrzcin mojewj corci....... poprostu sie pochlastac :-(

Dzień dobry. :-D

Wczoraj się nie odzywałam,bo spędziliśmy cudny Trójeczkowy dzień,gdyż G. miał wolne. :-D Zuzia wybiegała się przy okazji po lasku - szukała "BYBY" (czyt. grzyby :-p :-D).
No,a wieczorkiem G. zrobił przepyszniusi deser z owoców,lodów,czekolady,rodzynek i własnoręcznie robionej dwukolorowej bitej śmietany,mmmmmmm!!! :-D :-D :-D Cały dom się nim zajadał,hihihi. :-D

Dziś rano byłam na zakupach,a G. coś tam załatwiał. :-) Zuzia zasnęła przed 12. :-D
Popołudniu idziemy odprowadzić Tatuśka do pracy,a same zaliczymy jakiś spacerek,bo mimo,że zimno,to świeci cudne słoneczko. :-D

Ollka odezwij się po kursie, nóż widelec poznasz drugiego takiego Grzesia jakiego ma Agutka :-)

Hehehehe,dobre dobre! :-D

Oleńko,idź na kurs! Powodzonka z zapoznawankiem,hihihi! ;-)

Ostatnia edycja:
juz jestem.
dziewczyny ja mialam sie zglosic an 12 do up bo rozdawali materialya kurs od poniedzialku,trwa cale 3 tyg, codziennie po 6 godzin i dla mnie to nierelane... bo nei mam gdzie Oliwki na tyle zostawic.
napisalam pismo i wyjasnilam sytuacje.
zobaczymy coz tego wyjdzie.
wogole to an to ja sie nawet nie zapisywalam...

Agutka ale mi smaka na cos slodkiego narobilas... a ten deser naprawde pyszny musial byc:))

Oliwka zjadla zupke i spi z dziadkiem a ja ide se zrobic kawke i wracam

reklama
Witam sie(ja tez z kawusia).
Olka szkoda ze nie wypali ten kurs zawsze bylby papierek wiecej.
Ja sie ciesze ze udalo mi sie zalatwic kurs przed urodzeniem Karola bardzo mi na nim zalezalo,a jak bede szukac pracy to moze akurat sie przyda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry