reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja sobie jutro zrobię :) i nawet troche posole, bo od jakiegos czasu nie sole nieczego i mi juz takie jedzenie bokiem wychodzi...a dzisiaj sobie fundne najlepsza czekolade jaka znajde. o.

no i musze leciec. trzymac kciuki, zebym sie z exem nie żarła, bo własnie po mnie jedzie.
milego popoludnia i wieczoru.

Ostatnia edycja:
reklama
niunia a to z tym twoim facetem to moze tak ze jesteś krótko po porodzie,emocje,bo więcej czasu poświęcasz małemu,ja też spałam z mała w łóżku a M w salonie na kanapie,bo tak wygodniej mi było..
daj wam trochę czasu:-D

ja sobie jutro zrobię :) i nawet troche posole, bo od jakiegos czasu nie sole nieczego i mi juz takie jedzenie bokiem wychodzi...a dzisiaj sobie fundne najlepsza czekolade jaka znajde. o.

no i musze leciec. trzymac kciuki, zebym sie z exem nie żarła, bo własnie po mnie jedzie.
milego popoludnia i wieczoru.
Dori trzymam kciuki:-)

No to ja zrobie jutro placki:-D,Natka tylko ze mi juz sie znudzilo te ciagle czekanie,dawanie czasu itd,u nas jest jeden wielki problem,.ogromna roznica wieku:-(,na poczatku mi sie to podobalo,ale teraz juz mnie to meczy:-(glupia jestem,olsnilo mnie jak dziecko na swiecie jest:no:no coz ja tez zyje bez ojca i wcale mi go nie brakuje:baffled:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry